1 gedachte op “Flexijobs voor gepensioneerden?

 1. Er moeten helemaal geen flexijobs voor gepensioneerden zijn, de belastingen op pensioenen moeten drastisch omlaag zodat die mensen niet meer moeten gaan bijklussen om te overleven.
  Hoe moeten we dat gaan doen?
  Poepsimpel, heel het decadent totaal overbodig & nutteloos profitariaat droogleggen, alle illegalen en criminelen van vreemde origine eruit zetten en stoppen met handjes vullen aan de overige vreemdelingen en nietsnutten onder eigen volk.
  “Voor wat hoort wat”, willen ze money op het einde van de maand dan leveren ze maar prestaties zoals onderhouden van straten, voetpaden, kerkhoven enz. en wij zullen de overbodige politieke ballast met ± 65% reduceren en die overige ± 35% krijgt loon naar werk en betaald belastingen over dat hele loon.
  Als dat profitariaat gedumpt wordt kunnen de belastingen verlaagd worden naar ± 10% voor de lage inkomens tot max 25% voor de midden inkomens, vanaf ± 3.500 euro per maand stijgen deze progressief tot max 40%.
  Als dat correct wordt uitgevoerd w.w.z. alle achterpoortjes zijn dan gesloten dan is er nog geld over voor de veiligheid en de gezondheid.

Reacties zijn gesloten.