6 gedachten over “Filip DW is de échte ronselaar!

 1. In jullie samenleving tel je enkel mee als je geen moslim bent …. Dat klopt als een zwerende vinger ! Mijn lievelingsslogan is nog altijd “aanpassen of opkrassen” zoals dat van toepassing is , in hun thuislanden . Ik ken geen Vlamingen die rondlopen met een soepjurk en een struikelbaard . Een Marokkaanse , Afghaanse enz Vlaming , dat bestaat niet , dat is nep . Wij zijn Vlamingen met een eigen beschaving en cultuur . Het geheim en de enigste reden waarom…. O… ! zo velen niet terug willen vertrekken naar hun prachtlanden is vervat in 4 letters “O C M W” alhoewel dat haram is , want het komt uit de “kas” van ongelovigen , varkens en apen ! Trouwens die struikelbaard en hun religie vormt inderdaad een hinderpaal voor het vinden van gepast werk. Een handelsreiziger van scheermesjes met verwarde baard zie ik niet zitten . Knecht bij een varkenskwekerij evenmin . Een Fatima als verkoopster van bikinis en sexy ondergoed ook niet , of een serveuse die pinten ronddraagd , een haarkapster met hoofddoek is ook al geen reklame enz enz Als ge dat lijstje zou vervolledigen schiet er niet veel meer over. Dus vertrek naar jullie land waar het zoveel beter is !!

 2. Uit het diepste van mijn hart hoop ik dat er nog velen zijn die zich onderdrukt voelen, en zo de vlieger terug naar hun land van herkomst nemen. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat Dewinter blijft verkondigen dat moslims maar moeten vertrekken als ze het niet naar hun zin hebben hier. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat we ooit van de islam waanzin verlost geraken.

 3. De voormelde berichten zijn een sterk staaltje van psychologische oorlogsvoering waarvan men aan Vlaamse kant nog iets kan leren.
  Deze berichten worden dan op de koop toe verspreid door een “collaboratie pers”.
  Hierbij dient men te weten dat de islam geen godsdienst is maar een totalitaire ideologie die het best kan vergeleken worden met het communisme!!.
  De filosofie van de voormelde teksten geeft ten andere ook blijk van een “bezetters mentaliteit” waar deze massale immigratie ook op neerkomt. De linkse , groene en loge mafia’s spelen hier een prominente rol in de collaboratie met deze bezetting, die reeds op een doordringende wijze bezig is sinds de jaren 80.
  (=ruim 30 à 35 jaar), en bovendien gepaard gaat met een bloedige terreur.
  Flup De Winter mag zich anderzijds wel gevleid voelen. Dankzij hem vertrekken ze spontaan en zonder kostelijke en aanslepende uitzettingsprocedures.
  Het enige antwoord op die teksten is dan ook eenvoudig : “Niemand heeft U verplicht om hier te komen en te blijven!! Niemand heeft U verhinderd om te vertrekken”. We zijn immers geen DDR dictatuur met Vopo’s aan de grens om U laffelijk in de rug te schieten als U de vlucht neemt!!!
  Waar is dan het probleem!!!
  Als U echter misleid geweest zijt door de collaborateurs, dan moet U zich keren tegen deze collaborateurs die U hebben gebruikt als “kies vee”, op kosten van de autochtonen die niet voor deze collaborateurs stemmen.
  De echte aansprakelijke personen en organisaties voor U zo gezegde problemen zijn dus niet Flup De Winter en het Vlaams Blok, maar de collaborateurs en verraders. (In belgië en Vlaanderen).
  Deze collaborateurs zijn dan ook actief mede dader aan de ontelbare misdaden die gepleegd werden door de bezetters, en waarbij honderden doden en duizenden zwaar gewonden vielen (met daarbij nog een groot aantal levenslang verminkten).
  Van het klimaat van angst, en het de facto “uitgangsverbod=Sperruhr” in bepaalde wijken en zeker als het donker is, zwijgen we nog.
  De kostprijs van deze bezetting en bijhorend verraad is onbecijferbaar!!
  Voor een opsomming van de permanente vernederingen en beledigingen van de echte autochtonen door deze bezetters en de collaborateurs, zijn alle bibliotheken te klein.
  N.a.v. de “heisa” over de collaboratie tijdens WOII, zijn er dus voldoende argumenten om de “aanvallers” van antwoord te dienen.
  Waar is dan het probleem om te reageren o.a. door de NVA!!!!

 4. Morgen schrijft ze nog dat haar zoon het martelaarschap heeft ontvangen uit de handen van Filip, want die verblijft momenteel heel dicht bij de regio van de martelaren, nl in Beiroet/Libanon.

 5. Dat ze dan maar rap vertrekken naar de zandbaklanden zodanig dat we ze definitief kwijt zijn en hoe rapper ze de heldendood verkrijgen hoe beter

 6. …..om ons geloof op een correcte manier te prakiseren ! ……Daar had ik graag wat meer uitleg bij . Wat bedoelen ze juist ? Vrouwen stenigen , homo’s , Joden en ongelovigen afslachten , de echtgenote een pak rammel geven als zij niet voldoet aan de wensen van hun “meester”, en dergelijke fratsen. Het staat allemaal in hun Koran , zelfs hoe groot steentjes mogen zijn voor het stenigen . Is dat hun correcte manier om hun geloof te prakiseren . Is er dan geen enkele moslimgolfbrekersfan die mij kan leiden naar het licht in de duisterenis van deze zogezegde liefdevolle godsdienst

Reacties zijn gesloten.