Europese importproblemen nemen toe: zwembadbacterie en Aziatische hoornaar

“Er is een reden waarom openbare zwembaden steeds meer tot plaatsen geworden zijn waarvoor we schrik hebben i.p.v. ons in de zomer te lokken. Zwembaden spelen in de politiek geen rol meer omdat de kinderen van politici daar niet meer heen trekken…

… veel politici, die over de toekomst van ons land beslissen, hebben zelfs geen kinderen meer… “

1 gedachte op “Europese importproblemen nemen toe: zwembadbacterie en Aziatische hoornaar

 1. Het is goed dat het Vlaams Belang deze terreur aanklaagt, maar daar blijft het bij. Geen analyse ten gronde van wat er hier werkelijk gaande is, en geen verwijzing naar de verborgen agenda’s die er achter schuil gaan.
  Het probleem is niet het zootje “Brusselse allochtone relschoppers”, maar Vivaldi, een communistische loge maffia bende, die hier een Leninistische verrottingsstrategie voert, met behulp van het schuim van de straat, van welke aard ook. Ik denk hier ook aan Antifa.

  Het is niet dat men niet kan optreden, men wil het gewoon niet. De stoottroepen moeten niet alleen beschermd worden, maar ook nog aangemoedigd, in de oorlog tegen de autochtonen, in Vlaanderen. Opvallend is dan ook dat de voormelde terreur zich vooral voordoet in Vlaanderen en niet in Wallonië.

  Over de achtergronden een tekst gepubliceerd bij Winter Watch Blog, die het allemaal duidelijk maakt. Een tekst reeds gepubliceerd in 2016 met de commentaren van Soros :
  https://www.winterwatch.net/2022/07/george-soros-lays-it-out-for-all-to-see/
  met citaat :

  “In 2016, DC Leaks revealed George Soros’ under-slimy-rocks (scheming-important read). People need to realize that he is pretty much out in the open on his pronouncements. All one needs to do is read his statements carefully, and then read between the lines. This New York Times article is a case in point.
  The ultimate grand strategy of Soros and his cabal is looting and stealing using the Alinsky take-down template. The idea is to create a problem via a weak union, such as the European Union and what’s left of the United States, and then have the weak sisters bury themselves in debt to the bankster arm of the Cabal Crime Syndicate. The Covid-1984 scam fiscal and monetary response and subsequent inflation is the final straw….. “ (=einde citaat).

  De volledige tekst is van belang, en geeft een verklaring voor de sabotage van en de oorlog tegen onze westerse maatschappij.
  Vivaldi werkt hier dan ook mee aan deze verrottingsstrategie. Dit zijn daden van “hoogverraad” , en zoals reeds vroeger gemeld, zijn er na WO II veel meer voor veel minder tegen de muur gezet.
  De ganse Vivaldi bende hoort dan ook in de gevangenis te zitten. Dat is het begin van de oplossing.
  Het voormelde wil ik horen van het Vlaams Belang !!! Ze beschikken ten andere over het nodige materiaal daartoe. Wat men nu voorstelt, maakt geen enkele indruk op de Vivaldi bende, en zal dan ook geen enkel gevolg hebben. De bevolking dient dan ook duidelijk gemaakt te worden, in vitriool stijl, wat er momenteel gaande is, en wie de verraders zijn . Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden. En m.b.t. de overgevoelige “sneeuwvlokjes” : de pot op !!! Nood breekt wet… en het gaat hier uiteindelijk om de keuze tussen “overleven of de ondergang” of tussen “leven of de dood”. Er is dan ook geen tussenweg.

Reacties zijn gesloten.