4 gedachten over “Er is niets mooier…

 1. Ik neem aan dat de kinderen hun moeder herkennen aan de lijfgeur ?

 2. Hoelang gaan wij nog die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam tolereren? Die beesterij hoort niet thuis in Vlaanderen resp. Europa, alles wat pro islam is zal geboycot worden.
  Onze veiligheid staat onder een verschrikkelijke druk met die zwalpende zwarte tenten op onze wegen, gezien de aanslagen in de wereld die voor 99% op conto staan van de islam is het reeds 10 over 12 met die vuiligheid in ons land.
  Wij zullen ons gaan organiseren om de pro islam lafaards politiek uit te schakelen want ze zijn een gevaar voor onze samenleving.
  Gezien het dreigend gevaar voor het verlies van de postjes zijn de huichelaars meer bezig met Griekenland dan met onze veiligheid, de islam is veel schadelijker en gevaarlijker voor ons dan Griekenland.
  Dat de Grieken hun eigen rotzooi maar opruimen.

 3. Ik maak volop plannen om te gaan immigreren naar het land van OZ . Ik heb daar mooie herinneringen aan . Judy Garland maakte indertijd een geweldige indruk op mij . Ik kan de voortgang van de beschaving niet meer volgen ! Ik raak verward , kan niet meer helder denken . Ik zie in de toekomst geen vrouwen meer , maar in dekens gehulde buitenaardse wezens . De populariteit van de janetten stijgt: ze mogen huwen….. aan de andere kant van de wereld worden ze van een toren gegooid ! …..Een bepaald land , ik kan even niet op de naam komen ,leent miljarden , maar steekt de middenvinger omhoog in plaats van hun schuld te vereffenen . Aanslagen met doden en veel leed zijn dagelijkse kost , kwatongen beweren dat het iets te maken heeft met een “godsdienst !!” . Gelukkig beschikken wij over een onpartijdige , rechtlijnige nieuwszender , die na onderzoek door verschillende instanties , zoals hart tegen hard, de waarheid aan het licht brengt . Het betreft slechts , enkelingen , verwarde , kansarme gedemoniseerde geesten die hulp behoevend zijn , die wij moeten helpen naar het voorbeeld van Christus , onze Heer . Met duizenden worden zij van een zekere dood gered toen ze ronddobberden op het Albert Kanaal , door “het leger” en losgelaten op alles wat ons lief is …….. Och ik ben aan het zeveren , we weten het allemaal , maar het doet me goed wat stoom af te laten . Veel succes met Pegida , alhoewel ze mikken op zo,n 200 man , op een paar miljoen Vlamingen , wat kan dat betekenen ! Dat de rest akkoord gaat met de huidige gang van zaken ?

Reacties zijn gesloten.