1 gedachte op “EMA: Bijwerkingen coronavaccins

 1. Het gaat hier om veel meer dan bijwerkingen, maar om een regelrechte biologische oorlogsvoering :
  https://www.frontnieuws.com/voormalig-vicepresident-van-pfizer-uw-regering-liegt-tegen-u-op-een-manier-die-tot-uw-dood-kan-leiden/
  met citaat : “Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden…. Hij gaat in op de “aantoonbaar valse” propaganda van regeringen als reactie op Covid-19, inclusief de “leugen” van gevaarlijke varianten, het totalitaire potentieel voor “vaccinpaspoorten,” en de sterke mogelijkheid dat we te maken hebben met een “samenzwering” die zou kunnen leiden tot iets dat veel verder gaat dan de bloedbaden die zijn ervaren in de oorlogen en slachtpartijen van de 20e eeuw. Zijn belangrijkste punten zijn:
  Er is “geen mogelijkheid” dat de huidige varianten van Covid-19 aan immuniteit zullen ontsnappen. Het is “gewoon een leugen”.
  Toch herhalen regeringen over de hele wereld deze leugen, wat erop wijst dat we niet alleen getuige zijn van “convergent opportunisme”, maar van een “samenzwering”. Ondertussen zetten mediakanalen en Big Tech platforms zich in voor dezelfde propaganda en het censureren van de waarheid.
  Farmaceutische bedrijven zijn al begonnen met het ontwikkelen van onnodige “top-up” (“booster”) vaccins voor de “varianten.” De bedrijven zijn van plan om miljarden flesjes te produceren, naast de huidige experimentele Covid-19 ‘vaccin’-campagne.
  Regelgevende instanties zoals de U.S. Food and Drug Administration en het Europees Geneesmiddelenbureau, hebben aangekondigd dat, aangezien deze “aanvullende” vaccins zo veel zullen lijken op de eerdere injecties die werden goedgekeurd voor noodtoepassingen, de farmaceutische bedrijven niet verplicht zullen zijn om “enige klinische veiligheidsstudies uit te voeren”.
  Dit betekent dus in feite dat het ontwerp en de uitvoering van herhaalde en gedwongen mRNA-vaccins “van het computerscherm van een farmaceutisch bedrijf in de armen van honderden miljoenen mensen terechtkomen, met injectie van een of andere overbodige genetische sequentie waarvoor absoluut geen noodzaak of rechtvaardiging bestaat”.
  Waarom doen ze dit? Omdat er geen goede reden voor is, zou het gebruik van vaccinpaspoorten samen met een “bank reset” kunnen leiden tot een totalitarisme zoals de wereld dat nog nooit heeft gezien. Indachtig het kwaad van Stalin, Mao, en Hitler, blijft “massale ontvolking” een logische uitkomst.
  (=einde citaten). Nog een bron over de aard van het biologische wapen :
  https://www.frontnieuws.com/kunnen-mrna-vaccins-het-dna-permanent-veranderen-recente-wetenschap-suggereert-dat-ze-dat-kunnen/
  En over de gevolgen : https://www.frontnieuws.com/the-telegraph-covids-derde-golf-zal-een-massale-dood-zien-onder-de-gevaccineerden/
  met citaat : “Begraven in een rapport samengesteld door de Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling (SPI-M), is een bekentenis dat de meeste mensen die zullen sterven tijdens de zogenaamde derde golf, de al volledig gevaccineerden zullen zijn tegen het Coronavirus. Screenshot The Telegraph
  “De heropleving van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen, die respectievelijk ongeveer 60 en 70 procent van de golf uitmaken”, onthult het rapport. “Dit kan worden toegeschreven aan de hoge niveaus van vaccinatie in de meest risicovolle leeftijdsgroep”, legt het verslag verder uit. (=einde citaat).
  En ondertussen gaat ook de economische oorlogsvoering volop verder, vooral dan tegen de horeca :
  https://palnws.be/2021/04/coronacommissaris-stel-heropening-horeca-uit-naar-midden-mei/
  met citaat : “Coronacommissaris Pedro Facon wil de heropening van de horeca uitstellen naar midden mei. Dat heeft hij gezegd in een interview met De Tijd. “We kunnen nu beter niet te snel gaan”, klinkt het. Ook viroloog Marc Van Ranst noemt 1 mei “onmogelijk”. (=einde citaat).
  Hoe lang gaat men deze terreur van de communistische logemaffiosi en dito krapuul, blijven dulden ?? Wanneer gaan al de betrokken beroepsverenigingen eindelijk hun smoel open doen ? Idem voor alles wat Vlaamsgezind is, met de V.B. op kop. Er is genoeg info beschikbaar op het net, om de Covid 19(84) samenzwering en terreur te ontmaskeren, en de verraders aan de schandpaal te nagelen. Wat is hier dan het probleem ?? Van vrijwilligers kan men niets eisen, maar van diegenen die ervoor betaald worden met belastinggelden, echter wel.

Reacties zijn gesloten.