Een dwangbuis, snel!

Afbeeldingsresultaat voor milk animated gifEen glas melk is altijd een “kwestie van macht en onderdrukking”.

Melk is een symbool voor rasbiologische reinheid en witte macht

Twee wetenschappers aan de Universiteit van Lund getuigen in een debatartikel in het links-liberale dagblad Aftonbladet dat melk een extreem rechts symbool is en YouTube- nazi’s melk drinken in videoclips.  Lees verder…

Hierbij het bewijs.  Er werd zelfs een nazi generaal naar genoemd…

Ook in de VSA is melk dé drank van rechtse zakken:

5 gedachten over “Een dwangbuis, snel!

 1. @ Ottorongo, Ja, m’n beste, de prostitutie is (bijna) even oud dan “het mensdom”, maar de blanke “in-het-leven-staande” vrouwen zijn bijna (officieel) verdwenen )—> zij “ontvangen” tegenwoordig THUIS offff “komen op bezoek” bij hun klanten.
  Voor degenen die “de weg niet kennen” 🙂 moet er toch een mogelijkheid om “stoom-af-te-laten”… bij vrouwen met de kleur van politiegordels <–(Fikken's manier om niet racistisch te klinken 🙂

 2. Die onzinnige en banale studies bevallen me wel.

  In een andere studie heeft men ontdekt dat huisdieren, te beginnen met honden en katten, echte varkens zijn. Milieu bevuilers om het te preciseren.
  Ze vreten dagelijks vlees, waarvoor vee moet worden gehouden die Co2 en methaan de lucht instoten. Bovendien hebben ze de onbeschaamdheid te ademen wat opnieuw voor Co2 zorgt. En wat ze opeten moet er terug uit. Dit zorgt voor tonnen en tonnen afval.

  Voor diegenen die opmerken dat hun parkiet of cavia geen vlees eten, dan zegt de studie dat het stro voor de volière of kotje + de verpakte voeding per vrachtwagen worden geleverd, weer een belasting voor het milieu.
  De studie wil duidelijk maken dat alle huisdieren schadelijk zijn voor het milieu.

  Ik raad de @ redactie en @ Eddy Luyten aan hier ernstig over na te denken, want zoals ik kon constateren zijn ze in het bezit van een hond. Mijn dochter heb ik al op de hoogte gebracht, die hopelijk de nodige maatregelen zal treffen.

Reacties zijn gesloten.