Drie op een rij

Waarom een leven volgens Gods geboden veel veiliger is

Een Italiaan van 36 trok voor vijf dagen op vakantie naar Spanje en kwam met drie gratis souveniertjes terug. Je moet het maar kunnen: drie keer positief testen: zowel op apenpokken, op covid-19 en HIV.

Hij kreeg koorts, keel- en hoofdpijn, voelde zich doodmoe en had ergens in zijn liesstreek een ontsteking. Drie dagen na het optreden der symptomen werd hij positief getest op het coronavirus. D.w.z. enkele weken nadat hij gevaccineerd werd. Enkele uren na zijn positieve coronatest kreeg hij uitslag op zijn linker arm gevolgd door blazen op zijn lichaam. Gealarmeerd trok hij naar de Spoed-afdeling van een ziekenhuis in Catania, Sicilië.

Daar werd een heel arsenaal tests op de man uitgevoerd, met als resultaat: hij is officieel kampioen virussenverzamelaar: zowel apenpokken, covid-19 als HIV. Na een week mocht hij het ziekenhuis verlaten.

Dit nog: gevraagd naar een mogelijke besmettingshaard moest de pechvogel toegeven dat hij zich met meerdere mannen zonder condoom geamuseerd had. Het was tenslotte vakantie, he!

Blick en verschillende andere bronnen