Dienstmededeling

We waren er even niet.  Eerst omwille van aanmeldproblemen bij WordPress (software programma) en gisteren omdat er heel de dag geplande elektriciteitswerken in huis gebeurd zijn.  Vandaag kunnen we er weer invliegen.

 

 

5 gedachten over “Dienstmededeling

 1. Deze gasten moeten zeker niet onderdoen voor die van het originele filmpje met de gemeentearbeiders.

  • We hebben even getwijfeld om dat te plaatsen, maar in het raam van de actualiteit over de stiptheid van de treinen en de flip-flop carrièrewending van De Scheemaecker vonden we dit momenteel actueler.

   • Dat was niet bedoeld als kritiek hé, gewoon een vaststelling. De actualiteit gaat uiteraard voor, alle begrip. 😉

 2. Een heel ander onderwerp
  Heden kreeg ik een mailtje met als tittel : Zo straffen ze een verkrachter in het M.O Het was nogal schokkend! Ik stuurde het door naar de redactie .
  Een jonge getaande broeder hangt daar met de armen in de lucht. Een jongetje van rond de tien was toeschouwer , vermoedelijk het slachtoffer ! De beul of , hoe ge het ook wilt noemen stroopt de broek af van den verkrachter Hij spuit iets op zijn intieme beharing en steekt dat met een aansteker zijne deugniet in brand…De stuiptrekkingen van deze onfortuinlijke doet vermoeden dat het niet in scene werd gezet Dat zijn de menschen die Europa overspoelen en ons hun wetten willen opdringen . Wat zijn wij toch watjes ! Niet dat ik akkoord kan gaan met deze werkwijze als straf . Maar mensenrechten moet er zijn voor “mensen”
  en niet voor dat soort onderontwikkelde wilden ! Wir schaffen das , Wilkommen fluchtelingen , volgen, volgen maar …. zoals op de sinksenfoor

Reacties zijn gesloten.