Dienstmededeling

We zijn er weer… op hoop van zegen.

Onze redactie kan u alvast gerust stellen.  De deurwaarder heeft onze meubelen en pc niet in beslag genomen.  Het is echter niet onwaarschijnlijk dat de CIA ons gehackt heeft.

Alle gekheid op een stokje.  De problemen zijn een mengeling van enerzijds onderbreking van stroomvoorziening en internetuitval, anderzijds het softwareprogramma van WordPress, waarvan Golfbrekers gebruik maakt, dat zich ‘geactualiseerd’ had waardoor ons geen toegang meer verleend werd.  Dat reacties slechts nog kunnen geplaatst worden mits het invullen van een rekensommetje kunnen wij niets aan veranderen.  Ook wij moeten elk uur een nieuw wiskundig raadseltje oplossen eer WordPress ons hun vertrouwen schenkt.

 

2 gedachten over “Dienstmededeling

  1. stroomonderbrekingen …..internetuitval enz enz . Het laat vermoeden dat die maatschappijen asielzoekers in dienst hebben genomen misschien wel gedwongen

  2. Deze avond gaat de eminente B. Soenens, kenner van zowat alles als het Amerika maar niet betreft, gaat in Terzake uit de doeken doen wie er achter deze belemmering van vrije meningsuiting kan zitten: hackers uit Rusland, Aleppo, Havana, Abévévé, Erdogan, Elio Di Pipo,… Desnoods de schuld van het uiterst rechtse VB.

Reacties zijn gesloten.