4 gedachten over “Da’s pas sneeuw!

  1. een laagje van 10 cm sneeuw in ons Vlaanderland ! Ocharme , Ik hoorde op het online nieuws dat de wegen gevaarlijk glad worden . Uit respect en deels uit medelijden heb ik mijn recente foto’s niet naar de redactie gezonden , om je een idee te geven van de winter in Thailand . Eentje getrokken in mijn hof met zonnenbril en lichte T-shirt genietend van een fris drank en de koelte van mijn ventilator met zo’n dertig graden is dat best welkom

      • Géén “grrrr” in Zeebrugge, wél “brrrr” van de gure wind, beste Walter F.
        Tot-nu-toe reeds overvloedig-veel regen gehad, maar… nog steeds géén ènkel sneeuwvlokje gezien…( zondag 28 dec, om 12:57 u.) wees er maar zeker van dat wij liefst er geen zien dit jaareinde (en nog minder in het volgend jaarbegin. 🙂 )

Reacties zijn gesloten.