Coburger nieuws

omgekeerde kroonMisschien had hij een asielzoeker kunnen uitnodigen om hem gezelschap te houden?

Zielig: Eenzaam kerstconcert voor koning Filip.
Het jaarlijkse kerstconcert op het koninklijk paleis zal vandaag glans missen. Buiten koning Filip en koningin Mathilde hebben de andere leden van de koninklijke familie geen zin in de uitvoering van de Messiah van Händel.
Astrid en Lorenz, Laurent en Claire, Albert en Paola: ze zijn allemaal uitgenodigd volgens het paleis, maar ze komen niet. Net zoals op het herfstconcert in oktober. Een officiële reden voor de afwezigheden is niet bekend. Lees meer…

4 gedachten over “Coburger nieuws

  1. Logisch eigenlijk, die gasten zitten zich daar toch maar te vervelen dat ze scheel zien, terwijl ze zich geïnteresseerd moeten voordoen, en het laten uitschijnen alsof ze genieten. Probeer zelf maar eens de hele tijd je ogen open te houden en niet te geeuwen van verveling, als je bijna van je stoel valt van de vaak en desinteresse. Erger dan een hele tuin omspitten. Van kunst snappen ze bovendien geen botten, en al zeker niet van muzikale kunst, want daarvoor zijn hun intellectuele vermogens wel degelijk te beperkt. Is al vaker gebleken. Ook van Fluppe en Matil, maar die kunnen er nu eenmaal niet van tussen. Anders…

    Het is en blijft niettemin laakbaar dat ze arrogant wegblijven, huichelen behoort nu eenmaal tot hun veel te vet betaalde job, want daarvoor krijgen ze toch die vele miljoenen van ons belastinggeld. Weggesmeten geld, want volkomen nutteloos en niet rendabel.

    Opdoeken dus, dit hele koninklijke circus, met hofnarren en al, want echt niet meer van deze tijd. In tijden van monetaire bezuinigingen, dient elke euro minstens tien keer omgedraaid vooraleer hij uitgegeven wordt en nuttig besteed. Leve de Republiek Vlaanderen.

  2. Waarschijnlijk om dat Flup en zijn Mathilde in eigen familie zo geliefd zijn als bij echte Vlaams-nationalisten.

  3. Ik denk dat eindelijk ook de film gaat vertoond worden waarvoor Charly De Pauw in de jaren tachtig 150 miljoen BF wou betalen. Gezien de acteurs in de film is het normaal dat het een privé vertoning is voor de Flup an Mathil..
    Men kan immers moeilijk de Lorre uitnodigen gezien deze zijn manieren niet zal kunnen houden!!!

Reacties zijn gesloten.