9 gedachten over “Coburger nieuws

 1. Ach, deze mensen zijn zo wereldvreemd als maar kan. Hebben geen enkele voeling met wat leeft bij de man in de straat. Vinden het normaal dat ze duizendmaal meer verdienen dan de bouwvakker, de verpleegster, de boer. Met een president heb je nog de kans dat die uit een doorsnee gezin komt, en ooit deel uitmaakte van de “normale” maatschappij. Nu, zolang er ijdeltuiten azen op een baronstitel , ouwe wijven prinsen en prinsessen willen op hun koekendozen en onze parlementen vol zitten met platte opportunisten en mouwvegers zal dit democratisch anachronisme blijven bestaan.

 2. Koningen zijn alleen nog nuttig voor handelsmissies naar andere koninkrijken, zoals Saudi Arabia of Thailand.

 3. Iedereen moet het nu toch al weten dat hij absoluut niet slim is, en dat hij zijn humaniora met moeite beëindigde dank zij speciale lessen, en ook omdat hij de zoon van Albert 2 was. Het enige waar hij goed in was, en dat was voetbal. Hij kan er ook niets aan doen maar zijn stommigheid staat op zijn gezicht geschreven en op de hoop toe is hij ook nog homoseksueel

   • Dat laatste zou wel eens waar kunnen zijn. Een ex collega (die homo is) van mijn vrouw frequenteerde in het Brusselse de betere homo-bars en huizen. Hij beweerde altijd de Fluppe daar te zijn tegengekomen. De man kennende denk ik niet dat hij daar over loog.

    • In homo-kringen (en die kunnen het weten als lobby) is het geen gerucht maar een vaststaand feit. Flup en Albert van Monaco staan in hun annalen.

     Langs de andere kant was hij toch eens moedig, ergens in China meen ik mij te herinneren, waar hij als een echte Hertog van Brabant verwittigde: iedereen die België wil schaden vindt mij op hun weg.

 4. Men zal op veilig gespeeld hebben. Als men de Flup in een dergelijk klimaat van “angst” moet loslaten op de bevolking gebeuren er ongelukken.
  Stel U voor dat een onverlaat hem een petitie zou laten tekenen voor de doodstraf of nog erger:”Het Vlaams blok had gelijk”… De gevolgen zijn dan niet te overzien.
  De toestand is zo al erg genoeg, zodat men de “fratsen” van de Flup dan ook het best kan missen, en hem aan de ketting legt, zoals een gevaarlijke hond, als er bezoek komt.

  • voor het overige ben ik de mening toegedaan dat het land b moet verdwijnen tezamen met Flup, va en moe, broer en zus en hun hele nakomelingschap.

 5. Het land b van de Coburger staat toch met iets mee aan de kop. In het boek van Max Schelers ‘Die Ursache des Deutschenhass’ (1917) las ik ‘der am lautesten geäusserte Deutschenhass ist der belgische-französicher. Tiefer und nuchterner ist der englische hass’. (De meest luid uitgesproken haat op Duitsers is de Belgisch-Franse. Dieper en meer nuchter is de Engelse)

Reacties zijn gesloten.