Coburger nieuws

omgekeerde kroonDe Coburgers, altijd goed voor een grapje!

‘Koningin Paola’… ‘koning Fabiola’… het leek wel een uitgave van ‘t Pallieterke!

Belvédère, het huis van koning Albert en koningin Paola, heeft het gepresteerd om in de rechtzetting over een eerdere blunder opnieuw te blunderen.

In het kaartje waarmee de hofhouding van het voormalige Belgische vorstenpaar zich verontschuldigt om in hun eerdere bedankbrief foutief te hebben gesproken over het overlijden van koningin Paola in plaats van koningin Fabiola, wordt dit keer gewag gemaakt van koning Fabiola in plaats van koningin Fabiola.

View image on Twitter

Ctrl+ voor vergroting

 Voor meer uitleg verwijzen wij u naar de kwaliteitspers.  Wij hebben geen dankkaartje mogen ontvangen (… we hebben nochtans een krans met een tricolore lint laten afgeven) of het zou moeten verloren gegaan zijn in de bergen post die dagelijks in onze brievenbus belanden.  We vragen ons wel af of die fouten ook in de Franstalige versie voorkwamen.

FVE

 

2 gedachten over “Coburger nieuws

  1. Geen probleem , dat kan iedereen overkomen ! Met veel rusten en de nodige medicatie is de kans , op dat soort vergissingen veel kleiner ,…. alhoewel , de behandeling heeft schijnbaar niet veel geholpen bij zijne doorluchtigheden.

  2. Omdat zijn ouders het zo druk hebben wou Filip/Phillipe ook een handje helpen.

Reacties zijn gesloten.