Campagnemateriaal “vrouwen tegen Islamisering met Louboutinschoenen” mag niet meer gebruikt worden

Het campagnemateriaal van Vrouwen tegen Islamisering, waarop Vlaams Belang-politica Anke Van dermeersch te zien is in een korte rok en Louboutinschoenen, erop mag niet verder worden gebruikt. Dat heeft de Antwerpse rechtbank van koophandel beslist.

Moeten de politici in de toekomst naakt op een affiche staan, want iedereen heeft wel iets aan van een herkenbaar merk. Wie kan dergelijke onzinnige uitspraak van een rechtbank nog begrijpen.

Het Vlaams Belang heeft echter niet op deze uitspraak gewacht om reeds de volgende affiche aan de pers voor te stellen :

vrouwen tegen islammisering

 

9 gedachten over “Campagnemateriaal “vrouwen tegen Islamisering met Louboutinschoenen” mag niet meer gebruikt worden

 1. Werkelijk G R A N D I O Z E reactie van Anke Vandermeersch!

  Twee campagnes voor de prijs van één! Il faut le faire!

  En tenslote zijn zwarte stilletto schoen met een gele zool helemaal geen Louboutins, want die hebben een rode zool en mogen niet door politici worden gebruikt nietwaar?

  • Geen bétere reclame nodig!! Eindelijk vestigen zich héél veel ogen op die mooie vrouw met die stiletto’s met foeilijke zool, die éindelijk in zonnig geel komen te staan: goed zo, Anke, geef die smoelentrekkers maar beetje bij beetje lik op stuk, nu weten ze allemaal over welke partij het gaat en kan niemand er niet – zoals in de media – naast kijken!!

 2. Geachte Redactie,
  Het klinkt misschien grof, maar ik moet de (t)rechter bedanken voor zijn uitspraak. Mijn donkerbruin vermoeden dat dit de uitslag zou zijn van dit proces is bevestigd. Ik hoef mij dus niet nederig te verontschuldigen zoals ik hier verleden week had beloofd. Wel stel ik vast dat de “democratie” (of wat daar nog van over blijft, en die de ” correcte politici ” zo hoog in het vaandel dragen) weer voor de zoveelste maal de nek is omgewrongen. Met mei 2014 in het vooruitzicht een Vlaams Belang politica veroordelen komt de ” correcten ” dan misschien goed uit. Of het zou wel eens de boemerang kunnen zijn die ze in hun smoel gaan krijgen. Hopelijk het laatste.

 3. Ik heb zo de indruk dat deze prikkelende affiche veel bekijks zal hebben en door onze linkse medemens niet zal in zijn huidige toestand zal blijven hangen.

 4. Kan het nog gekker? Als je merkschoenen koopt, moet je dan een contract ondertekenen dat het gebruik/dragen van die schoenen aan bepaalde voorwaarden onderwerpt? Neen dus. Waarop baseert die rechter zich dan eigenlijk? Eens je er voor betaald hebt, zijn het jouw schoenen, jouw eigendom, en doe je er toch mee wat je wilt, tenzij een schriftelijke overeenkomst dat anders zou bepalen.
  Mag een prostitueé die schoenen b.v. dragen in haar vitrine, schaars gekleed? Vindt Louboutin dat goed voor haar imago? Wordt dat chique hautaine merk daardoor niet geschaad?
  En wat is een merkschoen eigenlijk? Elke schoen is toch van een bepaald merk. Mocht Anke de merknaam hebben gebruikt, ja dat is compleet anders, want die is niet haar eigendom. De campagne ging evenwel niet om die schoenen, ook niet om het horloge aan haar pols (mag dat wel?), maar om een boodschap tegen de vrouw onderdrukkende islam.
  Neen, dit is duidelijk te gek voor woorden. Een tekeningetje hoeft er niet bij gemaakt. Het volstaat te denken aan het proces destijds te Gent tegen het V.B.
  Daarom zal Anke volgens mij ook het onderspit delven in de zaak van die Canadese studente. Ze heeft ook geen schijn van kans in dat schijnproces, morgen, als ik me niet vergis. Ik vrees dat ik me niet vergis.
  Geronimo

 5. Ik heb onmiddellijk de zolen van mijn schoenen gaan inspecteren op rode kleur ! Ze waren allemaal zwart of donkerbbruin . Het was een hele opluchting ! anders had ik die Louboutin-infiltrant in de vuilbak gesmeten . Ik zou die beslissing geen uitspraak noemen maar een “wederdienst” aan de correcte maffioso , voor een benoeming als rechter ! Voor zover ik weet heeft het VB nog geen enkele rechter benoemd . Nu maar hopen dat de mannelijke onderbroeken-fabrikant “Avion” geen weet krijgt dat Filip Dewinter zijn slipjes “bezigd”. Met al die sattelieten , klokkenluiders , spionage-netwerken , hackers en binnekort de elektronische Identiteitskaarten is zelfs het merk van onze intieme kleding voor de correcte-politiek niet meer veilig !

 6. Gebed van een schaap.

  Laat mij leven smeek ik U,
  en als ik niet meer leven mag,
  laat mij waardig sterven.

  Zonder lijden, zonder pijn,
  zonder die verschrikkelijke doodstrijd
  van ieder jaar weer, eindeloos…
  verdoof mijn bange gedachten
  die doorheen mijn kopje razen.
  Ik ben zo bang om zo te moeten lijden,
  ik gruw bij al dit de afschuwelijke
  dit dieronwaardige, dit onnodig afzien.

  Ik huiver bij de gedachte aan mijn vrienden
  die ik zal zien voorgaan.
  Ik ween nu al omdat ik hen zal zien wenen
  op die met bloed besmeurde vloer,
  binst ik de beulen op ons zal zien afkomen.

  Help mij, verdoof mij, laat mij nog even blijven,
  maar ruk nu mijn trieste gedachte uit mijn kopje
  en laat mij waardig sterven.

  Dank.

 7. Gratis reclame,de poco’s en corekto’s zullen het nooit leren,weet ge nog,men veroordeelde Vlaams Blok en verguisde de naam,maar men kwam terug met de naam Vlaams Belang en de politici huiverden,ze fretten bonen !!

Reacties zijn gesloten.