Beruchte bende opgerold

Beruchte bende ‘Politie van Antwerpen’ eindelijk opgerold
Een criminele organisatie met de sinistere roepnaam ‘De politie van Antwerpen’ is na intens speurwerk gevat. Bij alle leden werden vuurwapens gevonden. Bij één kopstuk lag een vlag van de N-VA.

De bende kwam meermaals in het nieuws met gewelddadige raids en zwaar banditisme. De leden kenmerkten zich door rond te lopen in een schrikwekkend blauw uniform. Het federaal parket hoopt dat het ‘De politie van Antwerpen’ een zware slag heeft toegebracht en dat de rust eindelijk kan gaan liggen in de hoofdstad van de provincie Antwerpen.

‘Het gaat om zeer ernstige feiten’, zegt een woordvoerder van het federaal parket. ‘Zoals gewapende afpersing, het neerschieten van ongewapende minderjarigen, (min of meer) onvrijwillige doodslag na excessief geweld, druggebruik, grootscheepse diefstal, witwaspraktijken, poging tot staatsgreep en fout parkeren.’

‘Zelfs Scientology is geen bende criminelen in vergelijking met deze gangsters’, zegt criminoloog Brice De Ruyver (UGent).  Lees verder…

2 gedachten over “Beruchte bende opgerold

 1. Waarover beklagen zich de “democratische partijen” , de media, en de “pseudo – deskundigen en andere nuttige idioten”??.
  Zij hebben immers allemaal de multiculturele maatschappij geïmporteerd. Bij deze “multikul” horen ook de multi – -criminele – corrupte – decadente en parasitaire beerputten.
  De exploten van de “Antwerpse bende” zijn immers in de derde wereld een normale praktijk, die dan ook mee geïmporteerd werd met de “multikul”, en die dan ook niet mag in vraag gesteld worden, op gevaar voor racist versleten te worden.
  Trouwens deze “illegalen” werden niet verplicht om hier te komen en te blijven.
  Hadden ze hier niet geweest, hadden ze het niet voorgehad.
  Anderzijds kan het afnemen van geld en drugs van illegalen ook aanzien worden als een daad van verzet tegen vreemde invallers en bezetters.
  Een daad van verzet die echter in het niet verzinkt vergeleken met de exploten van het verzet tijdens WO II, en vooral erna!! Een verzet met moorden en verkrachtingen, waarvoor de “verzetslui”(sic) nadien amnestie kregen samen met decoraties en “dikke pensioenen”.
  Het enige wat men de bende zou kunnen kwalijk nemen, is dat ze blijkbaar “vergeten” is te delen met de “mangeurs” in de hogere regionen.
  Moest er hier toch een probleem zijn, dan stelt zich dit in hoofde van de “importateurs van de multikul”.

Reacties zijn gesloten.