Achterste rij, in het midden

oscar filmDr. No is de eerste James Bondfilm die geproduceerd is door EON Productions. De film is gebaseerd op het boek Doctor No. De film werd uitgebracht in 1962 en werd geproduceerd door Albert R. Broccoli and Harry Saltzman. Sean Connery speelde James Bond en Ursula Andress was het Bondmeisje. De titel Dr. No verwijst naar de gelijknamige schurk die wordt gespeeld door Joseph Wiseman.                                                  

Jullie zien de bekende bikiniscène met Ursula die uit de zee opduikt.

Oscar

 

2 gedachten over “Achterste rij, in het midden

  1. Wat in dié tijd nog diende als “volkstrekker”, is tegenwoordig dagelijkse kost.
    Doch, wat mij nù nog maar pas opviel: om 0:16 mininuten kan men duidelijk merken dat haar beha toch wel een…maatje tè groot is. 🙂
    Van haar zwembroekje ziet men het wel onmiddelijk, de meeste jonge dames dragen maar een klein driehoekje meer, samengehouden door een “reetveter.”

  2. Inderdaad Vic dat waren nog volkstrekkers ! Ursula in een gewaagd badpak , de voorloper van de reetveters. Wat een verschil met de zwemkledij van onze bomma’s. De tijd staat niet stil en we moeten ons schikken ,met alle plezier, naar de nieuwe strand en zwem cultuur . Nu de dames hun lichaams- geheimen niet meer verbergen is het onze beurd ! om de gelijkheid , man- vrouw niet te verstoren. Maar Allah en zijn meest zedige en meest vredelievende apostelen liggen op de loer . Het zou een kwade droom zijn moest de film in kwestie een moderne nieuwe versie krijgen naar de richtlijnen van Allah . Mohamed 007 in zijn strijd tegen de ongelovigen en Fatima Andrews aan het strand in burka !

Reacties zijn gesloten.