5 gedachten over “Slaapwel lieverdjes

  1. @ Murdok, “Slaap wel lieverdjes”…??? Heeft U dan niet de lààtste reacties gelezen onder die clip op youtube (?) … zij liegen niet erop, ziehier een bekopt deeltje (in véél verschillende talen, dan nog): Stupenda – Marvellous – incredible – Prokrasna- cuanta bbelleza – wonderful performance, enz enz.
    Zèlfs een stikjaloerse schreef: maldito violonista, come te envido 🙂
    Onder de 1126 “duim omhoog” staat ook Fikkens-van-méér-dan 2jaar geleden. (en waarschijnlijk ook deze van Heer Ray, want zij was eveneens Zijn lieverdje.)

    • Wat is er er mis met jullie, wat is er mis iedereen een ontspannen nachtrust te wensen met een prachtig aria van een grote dame, is Vlaanderen echt geestelijk ziek geworden.

  2. Die “bells over the meadows” van Kételbey, aangebracht door Jolien, is het tegengestelde van “Jiuditta” vermits deze lààtste eerder kalmerend werkt tegenover het bloeddrukverhogend geweld van Anna Netrebko.
    Spijtig-genoeg ZONG Marino van Wakeren de eventuele tekst op dit lied niet, immers, die Marino is een tenor uit Haarlem…een Noorderbuur verdorie, mèt een zéér zachte, aangename stem. (en, er staan er een massa waarin hij wél zingt in die clips)–> Dè numéro uno onder Fikkens’ geabonneerde favorieten.

Reacties zijn gesloten.