Minderheid in eigen land!

Met een goede opleiding komen we er wel

Met een goede opleiding komen we er wel

‘Kijk naar lot Afrikaners: dit staat u te wachten’
Die toekomst ziet er somber uit. Onder druk van de massa-immigratie en de demografische ontwikkelingen zal in Nederland een islamitische meerderheid ontstaan, schrijft Martin Bosma, die zonder twijfel de Economisch Succesvolle Minderheid – de niet-islamitische autochtonen – het leven zuur zal maken.
Geweld, confiscaties, racisme, het ontnemen van burgerrechten: zo is het de Boeren vergaan, zo vergaat het talloze andere succesvolle minderheden elders ter wereld en dit zal de ‘Europese bevolking ook die van Nederland’ ook overkomen.
DIT STAAT U TE WACHTEN

12 gedachten over “Minderheid in eigen land!

 1. De oplossing die de Arabische landen hebben bedacht is m.i. ideaal: in hun rijke landen alleen gastarbeiders of vreemdelingen, zonder het recht om ooit staatsburger te worden. Geen stemrecht, geen politieke bemoeienissen.
  Maar dat wil Links ntl niet, en vooral D niet, omdat de immigranten het tekort aan kinderen en het lage bevolkingsaantal en dus machtsverlies in Brussel moeten opvangen. Bovendien zouden die doodsverachtende moslims wel eens goed van pas kunnen komen als ze NOG eens willen beginnen.

   • Voor vandaag zal het waarschijnlijk wel volstaan, Frans heeft namelijk weer zijn gal betreffende Duitsland kunnen uitspuwen. Tot morgen kunnen we gerust zijn.
    Mogelijks kan er nog wel iets ‘liefs’ over de vrouwen op z’n lever liggen, maar dat zien we dan wel… 🙂 🙂 🙂

 2. Jazeker: hoe zit het hier eigenlijk met de bezoekersaantallen? Ik lees daar nooit wat over, gewoonlijk geen goed teken…

   • Hebben jullie dan geen idee of hier 100 dan wel 10.000 bezoekers langskomen per dag? Ik dacht dat iedere blog (en nog veel meer websites) een teller hadden…

    • Uiteraard kennen wij de cijfers, die alles behalve slecht zijn. Met een behoorlijk aantal Vlamingen in het buitenland. Maar aan opbod doen wij niet mee. Er bestaan truken om de cijfers op te krikken. Iedereen kan opgesmukte bezoekersaantallen op zijn webstek plaatsen. Laten we het erop houden dat er meerdere duizenden bezoekers onze webstek dagelijks bezoeken, met een marge van 800 naar boven of naar beneden naar gelang er interessante nieuwtjes op geplaatst worden.
     10.000? Wie beweert in Vlaanderen 10.000 individuele bezoekers per dag te hebben, liegt voor minstens drie kwart van het aantal. Of laat de medewerkers een uur per dag op de webstek klikken. Alles is mogelijk: auf Wunsch wird gezaubert!

 3. Beste Frans,
  Islamieten onder de Duitse wapens??? Dat zal onderling al kletterende ambras geven, de Duitsers kunnen zich dan net zo goed ineens overgeven.

 4. Het aan de macht brengen van het ANC had niets te zien met de apartheid, maar met het onder controle brengen van Zuid Afrika in dienst van de banksters mafia’s van Wall street en The City via de marxistische dictatuur van het ANC.
  Aan deze machtsgreep ging een jarenlange subversie en verraad vooraf, waar het uitverkoren volk een belangrijke rol inspeelde!!
  http://balder.org/judea/South-Africa-Terrorism-ANC-Revolution-Jewish-Involvement.php
  Dit verhindert niet dat het “uitverkoren volk” nu op zijn beurt het slachtoffer is van geweld en antisemitisme ,en met de dood wordt bedreigd, door het ANC krapuul.
  (of eenvoudiger gezegd = ze worden nu gebeten van hun eigen vlooien!!)
  http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/1.646235
  Hetzelfde is hier ook aan het gebeuren via de EUSSR dictatuur.
  Zowel in Zuid Afrika als in Europa, maar ook in Noord Amerika moet de autochtone blanke bevolking verdwijnen en vervangen worden door een bastaardras.
  Dit alles werd reeds lang geleden gepland, ik verwijs naar het Coudenhove Kalergi plan.
  Wat Martin Bosma schrijft is inderdaad juist, maar er ontbreekt wel de vermelding van de verborgen agenda achter deze etnische zuivering van de blanken , en vooral door wie dat deze wordt uitgevoerd!!
  Over de apartheid werd er al heel wat geluld. Als men de Afrikaanse mentaliteit ietwat kent, dan weet men dat “apartheid” de enige oplossing is. Iedere etnie & stam moet zijn eigen territorium hebben , dat duidelijk moet afgebakend zijn.
  Alle oorlogen worden tot nu veroorzaakt door kunstmatige landen met kunstmatige grenzen waarbinnen stammen samen moeten leven, waarvan sommigen al eeuwen op voet van oorlog met elkaar leven. Onderschat ook het “collectieve geheugen” niet van al deze stammen en volkeren. Hier geldt ook het principe “eigen volk eerst”. Aan de top van een stam kan er maar één chef staan, geen twee (zoals in Congo in 1960). Het volstaat met Afrikanen te spreken en te horen hoe ze over andere stammen denken en spreken.. en dan begrijpt men van waar de tientallen miljoenen doden komen …bij al deze “stammentwisten”!!
  Als kat en hond niet kunnen samenleven, dan moet men ze gescheiden houden.
  Bij dieren is dit blijkbaar een uiting van gezond verstand. De toepassing bij mensen ervan, is blijkbaar “racisme”.

 5. Zielige foto ! Kindertjes die amper alleen kunnen gaan pissen , in groep met een oorlogswapen . Dat is allemaal mogelijk geworden door het inplanten van een chip , of Allah opvoeding in hun toch al minder bedeelde hersenen , waardoor ze een soort willoze zombie , of marionet worden . Allahu Akbar

 6. Links , rechts , hop hop , een twee , een twee ! Na de belangrijke lessen hoe je een hoofd moet afsnijden en de beste manier om een Jood te vermoorden gaan we nu naar de toiletten om te leren hoe ge uw piemeltje moet zoeken en pissen zonder uw broek en schoenen nat te maken . Allahu Akbar !

Reacties zijn gesloten.