6 gedachten over “Je moet echt geen specialist zijn…….

  1. Toch heeft dat voetbalding zijn voordelen: vrijdagavond moesten wij naar Heist o/d Berg (33 km.) waar we normaal tussen de drie kwartier en een uur over doen. Nu dank zij de match tussen ?? en ??, slechts een half uur over gereden.

    • Inderdaad. Gisteravond met de hond gaan wandelen tijdens de match tegen de verliezende Russen. Het heeft niet mogen zijn… (zucht) Normaal is het op zondag een ramp op den buiten. Stedelingen die de natuur intrekken denken zich alles te kunnen veroorloven. Rustgebieden omwille van het broedseizoen worden door luidruchtige kinderen en rokende ouders niet gerespecteerd. Loslopende honden die zich absoluut niets aantrekken van de bevelen van de baasjes en tegen je opspringen of erger. Hordes wielerterroristen. Picknickende vervuilers, die hun afval vrolijk achterlaten voor wie het wil oprapen. En gisteren: alles peis en vree. Letterlijk: geen hond wijd en zijd te zien. Zelfs geen kat. Maar wel zwarte en bonte spechten, eekhoorntjes, konijnen, blauwe reigers en allerlei klein gevogelte.

      • Het zou kunnen dienen voor een scenario van een angstige Hitchcock-film. Duizenden Belgen tonen uiterlijke hersenletsels als gevolg van een voetbalmatchke , Ze beschilderen hun gezichten zoals indianen op oorlogspad en versieren hun lichamen met textiel bestaande uit drie kleuren . Ze gaan volledig uit den bol bij het maken van een puntje . Iedereen rijk , iedereen beroemd , iedereen gelukkig Psychiaters hebben voor dat soort afwijkingen een wetenschappelijke naam !

    • Zelfde hier. Knokke-Antwerpen in amper 1 uur en 5 minuutjes! Zelfs tegen 100 per uur door de Kennedytunnel gereden.

  2. Gisteren een raar fenomeen in Brussel gespot: héél veel allochtonen liepen rond beschilderd met de belgische driekleur, of erin gedrapeerd. Je zou al gaan vermoeden dat ze ervoor door het rijk (de belastingbetaler, UZELF dus) betaald zijn.

Reacties zijn gesloten.