Het recht op zelfbeschikking?

Mag ik ook wat vragen lieve mensen, teken deze petitie en stuur ze zoveel mogelijk door, mijn vriendinnetjes in Zuid-Afrika zullen jullie warme kusjes toezenden, dat mag wel in deze koude dagen, niet?
Nu even serieus. De opzet van deze petitie is dat de blanken, als oorspronkelijke bewoners van Europa, het recht hebben om terug te keren naar hun respectievelijke landen van herkomst, gebaseerd op het mensenrecht van zelfbeschikking. Iedere aanvraag om als blanke met originele Europese voorvaderen terug te keren naar hun land van oorsprong wordt geweigerd. Door de politiek van “eigen (zwart) volk eerst” op de arbeidsmarkt en de sociale voorzieningen, leeft een groot deel van de blanke bevolking in erbarmelijke omstandigheden, schrik en onzekerheid.
Nu ze aanzien tegen een etnische zuivering ( Endlösung) door het communistische ANC dat nu al een generatie aan de macht is met al meer dan 4000 slachtingen van blanken op hun palmares, rest hun geen andere optie meer dan naar het buitenland te vluchten.
Zuid-Afrikanen zijn een fier volk en gaan niet zomaar in bootjes rondzwalpen zoals we nu dagelijks zien, maar als dat de oplossing is……..
Toch bedankt om te tekenen lieverds
Kusjes van jullie Marieke.

Petitie

 

1 gedachte op “Het recht op zelfbeschikking?

  1. Vreemd dat de grote promotoren van ‘diversiteit is de oplossing voor alles’, zoals daar zijn de EU, VN, USA, Kerken, Universiteiten, Koningen en Presidenten, Links enz enz, het nooit hebben over de zegeningen van diversiteit voor Afrika.

    PS: die meterlange link werkt overigens niet

Reacties zijn gesloten.