Zwitserse vlag in het hol van de leeuw

Zwitserse vlag in het hol van de leeuw

De Italiaanse politicus Mario Borghezio (Lega Nord) heeft gisteren in de Europese praatbarak de Zwitserse vlag bovengehaald.  Daarbij verkondigde hij luid:

“Europa moet de wil van het Zwitserse volk accepteren.  Leve de vrijheid! Leve het federalisme!  Gedaan met de Europese dictatuur!”
Nadien werd hij de deur gewezen.  Onder aanhoudend protest verliet hij de plenaire.
De helft van de toeschouwers op de gastenplaatsen zou geapplaudisseerd hebben.

Meer van dat!

Lees meer over de wraak van de EUSSR en de stoïcijnse houding van de Zwitsers.

FT

6 gedachten over “Zwitserse vlag in het hol van de leeuw

  1. Het begint te rommelen . Door de eeuwen heen hadden enkelingen de moed om in opstand te komen ten voordele van het volk , hen te bevrijden van een dictatuur . Traditioneel werden zij soms op de meest gruwelijke wijze gedood. Later tot held verheven , maar daar waren ze vet mee . Wij hebben er in ons land , dat men voorlopig nog Belgie noemt , ook een paar rondlopen , die durven. ! Nederland , Frankrijk en nog andere landen, hebben ook een paar , toekomstige helden Ze zullen spijtig genoen alleen vereerd worden als het kalf verzopen is.. Blijkbaar is de stem van het volk , in dit geval Zwitserland , niet meer van tel . Ik voorzie voor dat land een Soort cordon Sanitair naar het idee van Jos van Het Groenenwoud . Zwitserse mestkevers die verdelgd moeten worden en waarbij alle middelen goed zijn. Maar dat zou wel eens het einde kunnen betekenen van dat reizend circus en de droom van de Verenigde Staten van Verhofstadt . In ieder geval Mario Borghezie is een man van mijn hart ik gun hem de meest wilde bongo bongo feestjes .

  2. Cameo van Philip Claeys op 55 seconden in het filmpje. Die mens zit daar ook nogal alleen zeg! (‘t zegt veel over de arbeidsethos van de anderen!)

    • Wie de kans heeft, moet absoluut eens een bezoek aan het Europees Parlement brengen. Erger dan dat, kan niet. Verder van de bevolking dan de maan. En minder aanwezig, behalve als de koppen geteld worden.

Reacties zijn gesloten.