Zwembadpatrouille…

Groping Guards: These are the bikini-clad vigilantes of Kalmar, Sweden, who have begun patrolling swimming pools to stop sex attacks… door vrouwen in bikini

Een groep vrouwen bewaakt het zwembad in de Zweedse stad Kalmar tegen handtastelijke jongens en mannen. De vier in bikini gehulde vrijwilligers komen in actie na vijf klachten over betastingen door migranten in het zwembad.

,,We zijn het zat dat mannen denken naar Zweden te kunnen komen om vrouwen te molesteren. Wij willen gewoon kunnen zwemmen zonder bevoeld te worden”, zegt bikinibewaakster Siri Bernhardsson (24) maandag tegen Daily Mail.

Powerful: The group, which has become a big talking point in the small town, wants to show that women aren't just victims to be targetedJagende mannen
Volgens Siri schrijven talloze vrouwen hen met verhalen over aanrandingen door asielzoekers in zwembaden, bij concerten en op stations. ,,Zwembaden zijn tegenwoordig een toplocatie om te jagen door troepen mannen die azen op kwetsbare vrouwen”, zegt Siri.

Het aantal incidenten neemt zo snel toe dat de Zweedse politie nu undercover aanwezig is in zwembaden door het hele land. Kalmar is niet de enige Europese stad waar vrouwen het slachtoffer worden in zwembaden van mannen die hun handen niet thuis kunnen houden. Ook in Nederland en Duitsland zijn incidenten gemeld. In Duitsland verspreiden zwembaden een folder met Westerse gedragsregels onder immigranten.

Kalmar is een stad van 36.000 inwoners met 34 asielcentra waar de laatste maanden een relatief grote groep van 6.000 asielzoekers is bijgekomen. Met Oud en Nieuw deden vijf vrouwen uit Kalmar aangifte van aanranding onder omstandigheden die leken op de bekendere massa-betastingen in Keulen.

AD.nl   –  

Uitgebreidere info bij Dailymail

 

3 gedachten over “Zwembadpatrouille…

  1. Die zwembadpatroeille in bikini zien er indrukwekkend en gevaarlijk uit . Als ik het goed begrepen heb komen ze in actie als ze vijf maal betast worden . De verboden plaatsen waar ze niet mogen “tasten” worden duidelijk aangegeven met een wulpse bikini . Ik vraag me af , wat gaan ze nu doen als ze vijf maal werden beknepen ende betast . Volgens mij niks , totaal niks , enkel gaan lopen . Wat kun je beginnen tegen een troep bavianen die bovendien bescherming genieten van bepaalde politieke partijen . Waarom wacht de Zweedse met een verklaring a la Merkel ” Wij moeten het knijpen en betasten van mooie vrouwenbillen , borsten en de rest tolereren. Toont begrip , wees verdraagzaam, geef geen verwerpelijke “rechtse” gedachten een kans

    • grapje:achter de bar staat ‘n vrouw met décolleté, flinke boops , een man aan de bar”u krijgt 1000euro alsik eens uw borsten mag zoenen”de vrouw komt naar hem toe ,man begint te strelen en te aaien,”alez vooruit ,zoen dan”.”da zal wel,dan ben ik 1000eu kwijt “

  2. Nowyje Istwestija meldt dat zich in Finland een groepering vormde die zich ‘Odin soldaten’ noemt. Ze patrouilleren met honden door de straten en zijn goed herkenbaar door hun kledij. Dus meer afschrikwekkend dan vrouwen in bikini. In Noorwegen, Zweden en de Baltische staten zijn er mannen die hun voorbeeld volgen. Afweer is nu eenmaal een mannenzaak. Volgens diezelfde krant worden ze gesteund door een deel van de politie en sprak Jan Arild Ellingson van de Fremskrittpartiet zijn bewondering uit voor deze organisatie, die optreedt waar de regering faalt.

Reacties zijn gesloten.