Zwembaden, scholen, dancings, restaurants… overal dezelfde ‘problemen’

Eerste Duitse school onder politiebewaking na aanrandingen door asielzoekers

Steeds meer zwembaden, restaurants, clubs en discotheken sluiten deuren voor moslimmigranten – Asielinstantie Berlijn deelt dagelijks € 1,4 miljoen uit – Centrum Salzburg: ’s avonds totale anarchie door Marokkaanse bendes


De islamitische anarchie rukt op in Duitse en Oostenrijke steden, maar niemand mag er iets tegen anderen over zeggen, laat staan voor de TV-camera’s.

Dat de massale aanrandings- en verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw bepaald geen incident was blijkt opnieuw nu de eerste Duitse school onder politiebewaking moet worden gesteld nadat talrijke schoolmeisjes door asielzoekers werden aangerand. Ondertussen sluit het ene na het andere zwembad in Duitsland zijn deuren voor moslimmigranten, omdat ze bijvoorbeeld tussen de andere gasten hun behoefte doen in het water, er zichzelf bevredigen en vrouwen en meisjes in zwemkleding betasten. Ook clubs, discotheken en restaurants weigeren om migranten toe te laten omdat ze vrouwen aanranden en proberen te verkrachten.

Op de MBO in Hamburg-Wilhelmsburg zitten zo’n 2000 leerlingen, voornamelijk meisjes, die daar leren voor een vak in de gezondheidszorg of tandheelkunde. Tal van meisjes zeggen al vaak door individuele of groepen asielzoekers te zijn lastig gevallen of aangerand als ze naar school of naar het station liepen. De politie heeft het over ‘slechts’ 8 gevallen, maar volgens getuigen en slachtoffers is dat slechts het topje van de ijsberg.

De daders? Daar kunnen we wederom kort over zijn: die spraken niet of nauwelijks Duits en kwamen vrijwel zonder uitzondering uit het Midden Oosten of Noord Afrika. Zo’n 1400 van hen verblijven in een naburige AZC. De politie heeft inmiddels besloten om de school en looproute van de meisjes te gaan bewaken. (1)

Lees verder bij collega-blogger Xander…

 

 

11 gedachten over “Zwembaden, scholen, dancings, restaurants… overal dezelfde ‘problemen’

 1. Weer een beetje dichter bij een volksopstand . De “wir schaffen das” politiek van dat Merkel sujet begint zijn zure en verdorven vruchten af te werpen . Nog een beetje geduld ….let op mijn woorden !

 2. Hopelijk gaan “regerende politici” eindelijk inzien dat er maar één oplossing is voor het migranten probleem. Allemaal de vlieger op en terug naar afzender. Als je ziet wat er in Zwitserland gebeurde, het doodsteken van een asielbegeleidster door geitenneukend crapuul van 15 jaar, wijlen VDB zou gezegd hebben “trop is te veel, en te veel is trop”

  • Inderdaad Walter ik heb het ook gelezen…verschrikkelijk….hangt de Gutmensch wat uit en je krijgt een mes in uw verdoemenis . Maar heeft Mutti Merkel niet gezegd ” ein wenig gewalt moesen wir acceptieren” Het schooltje van Francken krijgt er vermoedelijk nog een vak bij .

 3. dagelijks zie ik de quote die toegeschreven is aan Edmund Burke meer en meer bewaarheid worden:
  The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing.

  Vrij vertaald:
  onze grote mannen en vrouwen bewindvoerders, de lafaards, ze stonden erbij en keken ernaar…

 4. Nog even en er hangen bordjes met opschrift,
  Betreden op eigen risico: De Regering is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke aanvallen of aanrandingen.

 5. Migratie is positief en een aanwinst voor ons land zegt Francken.
  En als er toch ”probleempjes” zijn gaat hij die oplossen met een cursus en een arm lengte afstand.

 6. Ik vraag me af wat zou de straf zijn , als een Europeaan een midden oosterse of een noord afrikaanse vrouw aanrandt of verkracht . Ik geloof nooit dat dergelijke feiten in den doofpot worden gestoken om het toerisme te beschermen . Ik denk dat die dader er vlug spijt zou van krijgen . Onze Gutmenschenregeringen zouden diezelfde straffen moeten toepassen , op die manier zouden onze fluchtelingen zich een beetje meer thuisvoelen .

 7. Het is allemaal erg… maar de meerderheid van de bevolking stemt daarvoor en blijft daarvoor stemmen… en in dat geval moet de minderheid ook “in de str.. pedaleren” (=vrij naar polle pens :” je ne pedale pas dans la confiture”).
  Een meerderheid die dan wordt voorgesteld als “Gutmenschen”, een woord dat meer dan bedrieglijk is. Het gaat hier zelfs niet om “nuttige idioten”, maar gewoon om
  ” schurftige verraders en saboteurs” van het gevaarlijke en gemeenste soort dat er is.
  Als men met kennis van zaken zal moeten spreken, zal het nodig zijn om een grondige wetenschappelijke analyse te maken van dit fenomeen, dat gelijk staat met een “collectieve zelfmoord”.
  Dit heeft zeker zijn belang met het oog op de verkiezingen.
  Een dergelijk “zelfmoord” fenomeen komt immers bij dieren niet voor (uitgezonderd zeer schaarse gevallen, die mij momenteel niet gekend zijn).
  In afwachting kan men beter al de ontmoetingen met de geïmporteerde fauna en flora zoveel mogelijk vermijden. Een soort interne “emigratie”, hoe erg dit ook is, in het eigen land.
  Het is immers beter te voorkomen dan te moeten genezen.

 8. Ik las in de krant dat er onder de woestijntoeristen kinkhoest en de mazelen uitgebroken is, een reden temeer om ze in containers ,exc. carotine te plaatsen. Kan toch niet dat dergelijke bacildragers vrij rondlopen en zich in stedelijke zwembaden bevinden. Heeft populair Theoke hier al eens over nagedacht?
  Hygiëne, waarvan de woestijntoeristen komen kennen ze amper het gebruik van een wc, bijgevolg leggen ze hun drollen op wc in plaats van erin.
  Douchen ,wie zich (dagelijks) doucht heeft volgens de woestijntoeristen geslachtsgemeenschap gehad,met andere woorden enkel na de daad moeten ze “rein” zijn.(ge moet maar slachtoffer zijn van zoiets)
  Voorst lopen ze al rochelende rond,de TBC toeristen.
  Schurft,ook daar zijn de vluchtjes vergeven van.

Reacties zijn gesloten.