Zweedse waanzin

Afbeeldingsresultaat voor sweden morgan johansson isis‘ISIS-supporters hebben recht op vrijheid van meningsuiting’.

Na de aanslag in Stockholm wil hoofdcommissaris van politie in Göteborg, Erik Nord, de verblijfsvergunning van mensen die gewelddadig extremisme ondersteunen, intrekken en het land uitzetten.
Maar minister van justitie Morgan Johansson vindt dat deze mensen gewoon in Zweden kunnen blijven: ‘ISIS-supporters hebben recht op vrijheid van meningsuiting’. Johansson behoort tot de linkervleugel van de Sociaal Democratische Partij.
Johansson zegt ook dat mensen met een verblijfsvergunning deze hebben gekregen omdat ze bescherming nodig hebben. Als ze zouden worden teruggestuurd, lopen ze kans op vervolging.
Maar Nord zegt dat velen van hen een verblijfsvergunning hebben in het kader van gezinshereniging.

Swedish Minister Shuts Down Police Chief for Urging to Deport Pro- ISIS Migrants

Laten we dan meteen maar alle deugden der shariawetgeving in ons rechtssysteem inschrijven.

Nigel Farage heeft er zo zijn mening over:

FriaTyder

2 gedachten over “Zweedse waanzin

  1. Zoals ik reeds enkele keren geschreven heb .Bij top politiekers valt het niet onmiddellijk op dat zij lijden aan een geestesziekte

  2. Wie na wat ze in Zweden onlangs hebben meegemaakt zou denken dat het *gezonde verstand nu eindelijk zou gaan zegevieren is er aan voor de moeite. Gisteren was Paris voor de 6de maal aan de beurt met een terroristische aanslag. De “politiek correcte” politici veroordelen voorzichtig het gebeuren. Maar het zal weer aflopen met een wake met kaarsjes, bloemen en knuffels.
    * Zoals Rene terecht stelt (regerende en linkse) ” politici lijden aan een geestesziekte”

Reacties zijn gesloten.