Zweedse politie: ‘Eigen schuld, dikke bult’

 

Schwedischer Polizeibericht: Frauen für Übergriffe durch Ausländer selbst verantwortlich

Zweden heeft in Europa het hoogste cijfer van seksuele misdrijven van vreemdelingen op vrouwen.  Volgens een verslag van de Zweedse politie zijn de vrouwen daarvoor zelf verantwoordelijk en neemt de buitenlandse daders in bescherming.

Het rapport had de vraag moeten beantwoorden waarom juist in Zweden vrouwen zo dikwijls het slachtoffer zijn van seksuele aanrandingen.  Volgens de opstellers is de reden te vinden in de ‘noordelijke alcoholcultuur’, m.a.w. het alcoholgebruik van de autochtone bevolking en de ‘niet-traditionele geslachtsrollen’ in het moderne Zweden.  Het onderzoek brengt blijkbaar aan het licht dat de meerderheid der aangerande Zweedse vrouwen onder de 15 jaar oud zijn.  De Daily Express berichtte hierover dat de Zweedse politie de buitenlandse daders expliciet in bescherming neemt, o.a. met een verontschuldigend ‘asielzoekers kunnen niet met alcohol omgaan en de gevolgen van een aanranding voor de betrokken vrouwen niet inschatten’.

Volgens de auteurs van de Daily Express lijkt het er eerder op dat de Zweedse politie door middel van dit rapport hun verantwoordelijkheid willen afwijzen.
De Zweedse politie kreeg steeds meer kritiek te horen.  Zo weigerde initieel ze de seksuele misdrijven van migrantengroepen tegen autochtone vrouwen te vervolgen.

How sex attacks are spreading across Sweden as police struggle with migrant crime

Ter illustratie:

1 gedachte op “Zweedse politie: ‘Eigen schuld, dikke bult’

  1. Wat een verrijking voor die Zweedse vrouwen . Gratis sex-belevenissen door de Rudolf Valentinos ,zoals in een sprookje uit duizend en een nacht , door de ridders van de woestijn . Mooie bruin getinte exemplaren die je kunt bewonderen op de foto aan het begin van het golfbrekersartikeltje . Natuurlijk laat Zweedse politie begaan .Ze willen niet storend werken op uitspattingen van opwinding en genot van een nieuwe import volkscultuur . In dank aanvaard door de Gutmenschen en hun Gutmenschenpolitiekers . Je kunt de Zweedse politie zeker niet beschuldigen van racisme.

Reacties zijn gesloten.