Zweden heeft ‘pigmentatieproblemen’

Niet dat ons dit verbaast.  We hebben al bij herhaling bericht over de inmiddels beruchte ‘pigmentatieproblemen’. 

Zweeds econoom Tino Sanandaji op Amerikaanse televisie over de sombere toekomst van Zweden

De econoom Tino Sanandaji is één van de zeer, zeer weinige mensen in het Zweedse debat, die eerlijk is en zijn uitspraken baseert op de harde feiten. In een tv-interview met de Amerikaanse CBN, die de immigratie crash in Zweden reeds bij verschillende gelegenheden heeft belicht, vertelt hij over de absurde situatie in Zweden en de sombere toekomst voor het land.
Sanandaji stelt onder meer dat het cult-achtige wereldbeeld wat politici met de media delen een soort nieuwe religie is, een parabel wat in de meeste EU-lidstaten ook herkenbaar is. En dat machthebbers zelf niet deel willen uitmaken van de samenleving wat ze met hun destructieve beleid creëren.

http://super-economy.blogspot.be/

5 gedachten over “Zweden heeft ‘pigmentatieproblemen’

  1. Zijn dat homofiele schapen die in de afgrond verdwijnen . Zijn ze in zweden al aan het oefenen ? Zweden ziet de toekomst somber in . Hoe kan dat nu , ze zijn enorm verrijkt en de verrijking blijft maar komen !

  2. Je hebt madame Blanche van de Sinksenfoor niet nodig om een blik te krijgen in de toekomst. Het zal nog niet direct voor morgen zijn maar volgens mij hangt er een burgeroorlog light in de lucht. Zoveel culturen , zoveel meningsverschillen , leefgewoontes , godsdiensten , talen , opvattingen enz enz dat vraagt om moeilijkheden . Tel daarbij een laffe regering , Christelijke opvoeding , bemin uw evennaaste en dergelijke voorbijgestreefde flauwe kul , die beter vertaalt wordt in “laat op uwe kop schei…..” een enorme begripvolle beschaafde . justitie , die recht en straffen moet uitspreken maar die helemaal niet meer afschrikken , integendeel , want in ieder mens schuilt iets goed . Hitler bv hield veel van zijn hond

  3. Grappig: een Iranier die de Zweden op hun dwaling moet wijzen. (In NL was het een Marokkaan gisteren). En die dwaling is precies dezelfde als in Duitsland: door een geschiedenis van racisme (in Zweden in de jaren ’80 hoor ik hem tot mijn verassing zeggen, in D de nationaal socialisten) is een uit de hand gelopen reactie ontstaan die verbeten de slinger te ver in de andere richting heeft geduwd.
    Ook verrassend dat hij zegt dat de kloof in tewerkstelling tussen autochtonen en allochtonen in Zweden het grootst is. Ik dacht in Belgie toch?

    • Die BRD republikaner willen wereldkampioen schuldbesef worden. Ze laten zich dat niet afpakken. Een zekere Jürgen Gottschield komt met het feit op de klippen dat de Duitsers mede schuldig zijn aan het uitmoorden van de Armeniërs. Geschiedkundigen hebben zich daar nu over gebogen en de schuld ligt daarin dat ze het hadden kunnen weten, dat ze het hadden kunnen verhinderen, dat ze tussen beiden hadden kunnen komen, dat ze dat en dat hadden kunnen doen. Niet dus, niks hebben ze gedaan, net als de rest van de wereld.
      Nog ergens een volk dat meedingt naar de titel van wereldkampioen schuldbesef?

Reacties zijn gesloten.