Zuid-westen Engeland onder water. Schaal- en weekdieren werden gered

Overstromingen in Engeland: bescherming schaal– en weekdieren kreeg voorrang boven die van mensen

Schade overstromingen in Engeland deels te wijten aan groene bevlogenheid. Davey en Fellon rollend over straat.

Grote delen van Engeland zijn overstroomd door hevige regenval. Uiteraard proberen groen bevlogen politici dit weer op het conto te schrijven van de verschrikkelijke opwarming van de aarde (die 17 jaar geleden is gestopt). Maar dat wordt zelfs vanuit de Met Office ontkend. Dit heeft tot openlijke onenigheid geleid tussen Lib Dem energieminister Ed Davey en zijn conservatieve staatssecretaris, Michael Fallon.

Lees verder

En Nigel Farage spint er garen bij.  Minder geld naar hulp in het buitenland, geef het uit om de eigen bevolking te helpen. En hij geeft een sneer naar de ‘groene’ agenda, waarbij kevers en vogels belangrijker zijn dan de boeren.  Wat met het EU-solidariteitsfonds?  Tja, “we zijn niet echt heel populair daar in Brussel.”

9 gedachten over “Zuid-westen Engeland onder water. Schaal- en weekdieren werden gered

  1. Altijd een beetje zielig, die toppolitiekers die voor de verkiezingen de markten afzeulen om een ‘bain de foule’ te nemen. Peeters is zonder die komedie al de populairste, men waardeert de gevoerde politiek of niet, daarvoor heb ik geen persoonlijk contact nodig.

  2. kleine rechtzetting ! worden de correcte politiekers van Engeland ook niet tot de schaal en weekdieren gerekend ?

    • Ja Raymond, maar met een argument dat wel niet voor een oplossing zorgt en, zoals Farage terecht repliceert, kan het heel lang duren voor de EU de nodige maatregelen voor hulp zal treffen en daarbij komt ook nog dat het VK niet echt in de bovenste la van de EU ligt. Dus Farage geeft die zwarte journalist lik op stuk.

  3. Het is ook niet de taak van de oppositie om het boeltje op te lossen,, dat is de taak van de ‘verkozenen’.

Reacties zijn gesloten.