Heeft u alles goed begrepen?

Crazy Icon #170333 - Free Icons Library

Gerolf Annemans analyseert de “regels” van de regering:

“Dank u wel Vivaldi. Wat een TOPWEEKEND gaan we tegemoet!

We gaan dit weekend een terraske doen, wel maximum met 4 met een mondmasker aan. Tenzij er nog mensen meewillen? Dan kunnen we naast het terras met 10 man op de grond gaan zitten, zonder mondmasker. Als we dan willen en goesting hebben kunnen we bootje varen, maar dan moeten we nog volk bij zoeken want dat mag met 16, maar wel apart in groepjes gaan want we mogen maximum met 10 naar het bootje stappen.

Als we dan terug zijn van de boottocht, kunnen we terug met 4 op het terras gaan zitten tot 22 uur om de horeca te steunen. Als we dan van het terras moeten, kunnen we nog wel wat rondlopen in ‘t stad met 10 man terug, maar wel maar tot 0:00 want om 0:01 moeten we terug opsplitsen in groepjes van 3.

MAAAAR, we kunnen dan wel in onzen hof een feestje gaan doen, want da mag met 10, hoe zalig is dat??? Als we naar huis gaan voor 5 uur van ‘t feestje, moeten we wel maximum terug me 3, tenzij dat na 5 uur is, dan kan heel den hoop tegelijk vertrekken. Als ge nu wel, en dat versta ik maar al te goed, door het huis moet van den tuin tot op ‘t straat, das maximum per 1 dat ge door het huis moogt. Dat is een duidelijke regel en tenminste coronaproof.

Ik heb er ZIN in. Dank u Vivaldi om de regels nu eindelijk eens duidelijk te maken… nu zit er tenminste een lijn in.”

Heeft de federale regering echt 838 kabinetsmedewerkers nodig? Of kan het ook zoals in Nederland? | VRT NWS: nieuws

4 gedachten over “Heeft u alles goed begrepen?

 1. Gerolf is al bij al nog braaf, veel te braaf voor goed te zijn. Het gaat hier met Vivaldi dan ook niet om geknoei of onkunde, zoals men zou kunnen afleiden uit de volgende bron :
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2021/05/vaudeville-omtrent-de-plexiglasschermen.html
  met titel : “Vaudeville omtrent de plexiglasschermen op caféterrassen bewijst dat het Belgische regime al een jaar een verkeerd beleid voert op basis van foute wetenschappelijke gegevens van incompetente ‘experts’ en virologen ..” (=einde titel).
  Waar gaat het dan wel om = VERRAAD en TERREUR & SABOTAGE.
  Niet Covid 19(84) is hier het probleem, maar wel Vivaldi, een rode kanker gevolgd door een rode dood, cfr. het motto : “Rood of geen brood”. In een vorige publicatie bij Golfbrekers werd verwezen naar een nieuwe ramp :
  https://www.golfbrekers.be/nieuwe-angstpandemie-op-komst/
  veroorzaakt door andere ratten. De gevaarlijkste ratten zich echter bij Vivaldi, en een schurftige rat met een smoking blijft immers een schurftige rat. Over het gevaar (sic) van Covid 19 een onverdachte bron uit G.B. :
  https://www.frontnieuws.com/definitief-onweerlegbaar-bewijs-dat-de-covid-19-pandemie-nooit-heeft-bestaan/
  met citaat : “Ik ben moe van de leugens en misvattingen die zijn verspreid over Covid-19 gedurende de laatste twaalf maanden. Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal manieren waarop politici en journalisten hebben geprobeerd om het publiek te misleiden, schrijft Dr. Vernon Coleman.” (=einde citaat).
  De auteur vraagt ook zijn artikel te verspreiden : “Deel dit artikel alsjeblieft met iedereen die je kent. Stuur kopieën naar iedereen die je maar kunt bedenken.” (=einde citaat). Nog belangrijker is zijn volgende analyse :
  https://www.frontnieuws.com/laffe-hersendode-ranzige-rotzakken/#comment-17233
  met citaat : “We leven allemaal in bezette landen. De meeste mensen beseffen het niet, maar we zijn het slachtoffer van een staatsgreep. Wat we zien is het begin van een nieuwe wereldorde, een globale reset, die een wereldregering met zich meebrengt, schrijft Dr. Vernon Coleman. (=einde citaat).
  De volledige tekst geeft een striemende analyse van het verraad – de sabotage en de terreur. De originele bron in het Engels : https://vernoncoleman.org/videos/cowardly-brain-dead-rancid-little-runts
  Het is over dit verraad dat het debat moet gaan, en niet over bijkomstigheden waar Mr Wouters ook al de nadruk heeft opgelegd. Door zich met dergelijke niets ter zake doende details bezig te houden, treedt men in het spel van de vijanden en dito verraders. Wie daar ook al volop in dat spel zit, is Jan Hesp :
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210507_96909739
  met titel en citaat : “Jan Jambon (N-VA): “Als alles goed gaat, hebben we op 1 oktober onze vrijheid terug” . Vandaag 08.05.2021om 03:00 door Pieter Lesaffer .Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). Foto: DBA …
  Het crisismanagement is stilaan voorbij, nu komt de tijd van de risicobeheersing. Dat zegt Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). Hij legt op het volgende Overlegcomité een exitplan op tafel én roept op om het virus vanaf nu op een andere manier te bekijken. “Het is toch niet de bedoeling dat we de maatregelen aanhouden tot we nul covid-patiënten hebben? Dan zijn we nog lang bezig.” De cafébazin van The Paddock in Brasschaat is klaar voor de heropening. De tafels op haar ruime terras staat netjes uit elkaar, de kelder is aangevuld en de tapkraan gereinigd. Jan Jambon, die verderop … …..” (=einde citaat). De rest zit achter een betaalmuur. Meer tekst is er bij :
  https://palnws.be/2021/05/jan-jambon-n-va-complete-vrijheid-op-1-oktober/
  met vooral het volgende citaat : “Als alles goed gaat, hebben we ten laatste tegen 1 oktober de complete vrijheid weer terug.” Dat zegt Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) in een interview met Het Nieuwsblad. “We moeten leren leven met een aanvaardbare druk”, klinkt het.” (=einde citaat).
  Neen, we moeten niet leren leven met een aanvaardbare druk, maar gewoon met de waarheid over deze Covid 19(84) samenzwering en terreur. Tot 01 oktober 2021 blijft deze terreur immers verder duren, en dan komt de 4de en 5de golf… om alles definitief plat te leggen en te vernielen, voor The Great Reset, en een communistische NWO. Over dit laatste dient het debat te gaan. Met wiens “kl..ten” is de Jan hier aan het spelen ??? Moest Erasmus nu leven, dan had hij het zeker gehad over de “Lof der lafheid” en de “Lof van het verraad” . https://nl.wikipedia.org/wiki/Lof_der_zotheid

 2. Deze niet verkozen Vivaldi rattenbende werd door Bill Gates in het zadel geholpen, in nauw overleg met Koning Filip. Volgende leden werden opgenomen in de Bilderberg meeting van de Globalisten : De Croo, Jan Jambon. Vandenbroucke werd als niet-medicus minister van volksgezondheid omdat hij nauwe banden heeft met de Oxford universiteit en door Bill Gates gepushed is om zijn Astrazeneca vaccin te helpen opdringen. Dit is één rotte bende die na een proces met volksjury veroordeeld moet worden voor hoogverraad en genocide tegen de Belgische bevolking. Ik hoop dat zij de doodstraf horen uitspreken !
  Waarom doet Jambon zoveel “stiekeme” donaties met Vlaams geld aan Afrikaanse landen waar wij niks mee te maken hebben ? Dat is zijn huiswerk van de Bilderberg meeting in het kader van “verdeling van de globale rijkdom” Begrijpe wie begrijpen kan …..

 3. Altijd al gezegd, het verraad van vriend en vijand komt van binnen uit; Van de lieden waarvan men denkt dat zij uw verdediger zijn. In onze Vlaamse contreien en bij uitbreiding de ganse EU is de vijand van het volk baas en we laten ze maar betijen; Zijn we lafaards of hebben we de weerstand opgegeven. We zijn er zeker de dupe van. Het zal droef ontwaken zijn als we de rug niet rechten. Vivaldi geboren uit de onwil om de Vlaming te geven waar hij recht op heeft zal de ultieme doodsteek zijn als we geen tegengewicht vormen. Ik word er zo moe van.

Reacties zijn gesloten.