4 gedachten over “Zou de restaurantbaas nu een proces voor racisme aan zijn broek krijgen?

 1. Proberen eens in een Turks caf├ę met uw smartphone in de hand een biertje te vragen waar enkele mannen aan een tafeltje met hun paternoster zitten te spelen.

  • Beste tjenne,
   Proberen kan je altijd, maar of je het gewenste resultaat gaat krijgen is nog maar de vraag ­čśë

 2. Is dat nu zo verwonderlijk dat men een d├ęgout krijgt van het Islamitisch spul dat zich in alles en nog wat onderscheidt, het is altijd wel wat met dat volk.
  De wonden der aanslagen zijn nog niet geheeld maar toch moeten ze weer van zich laten horen. Boerkini,
  Geef de restaurant houder groot gelijk: hij mag bepalen dat is zijn goed recht!

  Boerkini : commotie: toch is het in landen van herkomst als Marokko etc verboden te baden -te zwemmen in boerkini wegens het hygi├źnische aspect .

  • Dag Gina,
   ik kopieer hier een bijdrage van op een open Facebook-blad, bijdrage waarin de schrijver zo ongeveer de zelfde mening als die van u deelt…

   Maurice Reekmans
   27 augustus om 18:45 ┬Ě
   Islamitische strategie?
   Zonder dat we het merken leven ook wij in een islamitische leefomgeving. Wij worden zonder dat we het beseffen ondergedompeld in een wereld die de onze niet meer is maar vol islamitische gewoonten en gebruiken en waar over niets anders meer gesproken wordt, in het Nieuws, op TV. Na de ramadan en het suikerfeest , halal voedsel en de nikaab volgt de boerkini en straks de burka zonder dat iemand er nog van opkijkt en dat alles met medewerking van onze eigen leiders.

Reacties zijn gesloten.