Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Wij willen niet dat er voorrang wordt gegeven aan Nederlandstaligen, omdat wij niet willen dat er tweederangsburgers in onze stad worden gecreëerd. En als je zegt dat een Brusselaar met Turks of Roemeens als thuistaal moet wachten tot de Nederlandstaligen een plek op school hebben, dan creëer je effectief tweederangsburgers.”

Bruno De Lille van Groen! bij TV Brussel

Kijk hier naar de video.

Nvdr: Tegen de financiering van het Nederlandstalig onderwijs in Brussel door de Vlaamse Gemeenschap heeft hij niets in te brengen.  En tegen de Vlamingen als tweederangsburgers in het land b nog minder.

2 gedachten over “Zogezegd

  1. Wij zitten niet alleen opgeschept met “tweederangsburgers ” maar ook met tweederangspolitiekepartijen . Met tweederangsburgers bedoel ik dan JoNgErEn , onmiddellijk herkenbaar omdat ze “hangen” beroepsparasieten en gediplomeerde leefloners die zich volkomen thuis voelen met een Waalse mentaliteit. Tafelschuimers , gangsters , inbrekers , dieven die zorgen voor een bloeiende werkgelegenheid bij Justitie , het gevangeniswezen en politie allemaal te danken aan de rood groene “tweederangspolitiek”
    STEM ROOD OF GROEN – WIJ ZORGEN ZOALS GEEN ANDER VOOR ONZE BROEDERS UIT ANDERE LANDEN
    voor dierenhaters kunt ge terecht bij de “””” liberalen””””
    voor meer, meer , meer , beschaving , veiligheid en welzijn โโโโโ VB โโโโโ natuurlijk

Reacties zijn gesloten.