Zogezegd

This image has an empty alt attribute; its file name is MM9002365311.gif

Overigens: onder deze regering kwamen er 500.000 nieuwe vreemdelingen bij en werden 105.000 nieuwe Belgen gecreëerd. Dit wàs dus reeds een Marrakesh-coalitie. Het lijkt er dus op dat de N-VA louter omwille van politiek-strategische redenen dan wel om inhoudelijke redenen van koersrichting verandert. Zo camoufleert het ontslag hun desastreus sociaaleconomisch palmares, maskeert het de communautaire nulprestatie en verhult het de staalharde en ronduit slechte immigratiecijfers. Kortom: een desastreus parcours, waar ze in de komende maanden wellicht zelf oppositie tegen gaan voeren.

Tom Van Grieken, voorzitter Vlaams Belang

6 gedachten over “Zogezegd

 1. Deze regering en in het bijzonder de NVA moet niet klagen dat ze niet op de hoogte waren van de inhoud van het Marrakesh plan. Onze media zowel de geschreven als beeld-media hebben ons van in het prille begin nooit ingelicht dat men iets aan het fabrikeren was dat niet uit te vreten was. De inhoud en de gevolgen ervan hebben ze dagelijks verzwegen tijdens hun duidingsprogrammas. Hen treft geen fout ,al zouden ze beter niet bestaan hebben. De NVA , in hun naiviteit , hebben als geen andere partij ervoor gezorgd dat het merk ” Belgie” bovenaan het prikbord stond. Zij kunnen inderdaad zeer goed meebesturen , maar aan de finish krijgen zij de ezelsstamp en mogen het aan hun kiezers gaan uitleggen. In het beste geval ontsnappen ze aan het “varkens-cordon” .

 2. Bravo Tom! Raak geschoten, uw pijlen treffen doel!
  ‘n Vrijblijvende tip: kijk eens na of u nog pijlen over hebt voor nog andere doelen,
  zoals Calvo, Beke, Crombez en/of Mertens …

  • Die pretenderen echter niet een Vl.-nat. partij te zijn die naar Vl. onafhankelijkheid streeft.

   • Is het toegelaten er aan te twijfelen of het volgende toegepast recept ons naar de Vlaamse onafhankelijkheid zal leiden?
    De zogenaamde Vlaamsnationale partijen
    1. richten hun pijlen naar elkaar maar niet naar de belgicisten;
    2. ze blijven in elkaars vijver vissen en proberen steeds weer elkaars vliegen af te vangen.
    Mogelijks zijn er mensen, verstandiger dan ikzelf, die hopen hiermee succes te boeken maar, zoals gezegd, hierover heb ik gegronde twijfels.

    • Het is toegelaten. En er zal niets veranderen, ook al zouden een aantal VBers én N-VAers dit graag zien. O.a. in Zoersel is dit het geval. Daar bezoeken ze elkaars activiteiten of organiseren het samen onder een andere naam, bv. van een vereniging uit de grote schare van de Vlaamse Beweging. Waarom? Omdat ze het officieel van boven (lees: vanuit de hoogste N-VA geledingen – bij het VB vormt dit geen probleem) niet mogen…

     • Prachtig dat er hier en daar op lokaal niveau wederzijds begrip is maar begrijp goed dat ik het in mijn reactie niet over samenwerking heb gehad.
      Als men de massa Vlaamsnationale stemmen wil vergroten dan moet men ophouden met die stemmen in elkaars vijver te zoeken, m.a.w. die stemmen moeten BUITEN de Vlaamsnationale vijvers worden gezocht.

Reacties zijn gesloten.