Zogezegd

MM900236531[1] “In de supermarkt was het wel wat bizar”

 

Schrijfster Kristien Hemmerechts over haar vakantie in een naturistencamping.

voor de nudisten onder ons, wie is de dame links, ze is nu wel tegen de zestig.

voor de nudisten onder ons, wie is de dame links, ze is nu wel tegen de zestig.

Nvdr: Wij vinden Kristien Hemmerechts mét of zonder kleren héél bizar.

 

16 gedachten over “Zogezegd

 1. Wat was er eigenlijk bizar? Dat de mensen op de vlucht sloegen toen Hemmerechts zonder kleren in de supermarkt binnenkwam? Zo bizar is dat niet, denk ik.

  • Bizar, volgens la Hemmerechts, was dat het in dat supermarktje nogal frisjes was omdat de airco draaide. Daarom trokken de klanten een hemdje over hun niets-om-het-lijf.

 2. Eindelijk wereldschokkend en interessant nieuws, Kristien Hemmerechts in hare blote . Gelieve met enig spoed de foto door te sturen zodat wij kunnen genieten van hare wulpse en speelse vormen . Dat word “breaking news” voor de Islamic News Agency onder de tittel…. Rood Geeft Zich Bloot ofالأحمر يعرضنفسه

  • René, ik zal je moeten ontgoochelen, want intussen is er al een oproep van Raymond binnen gekomen, die ons verzocht aub géén naaktfoto van Kristien te willen plaatsen. Bovendien willen wij geen ambras met De Morgen omwille van auteursrechten!

   • Geen nood ! ik heb het laatste nummer zojuist gekocht van de Playboy Arabic Ze staat erin met alle mogelijke erotische standen Je moet gewoon die boerka wegdenken !

 3. Wil aub de goedheid hebben hier géén naaktfoto van Kristien Hemmerechts (Hemmelinks?) te plaatsen. Waarvoor dank.

  • We beloven het. Zie ook ons antwoord aan René, die wel wou genieten van “haar wulpse en speelse vormen”. Misschien nostalgie?

 4. dat dit afschuwelijk wijf naakt rondloopt tijdens haar vakantie is haar zaak, maar veel bekijks zal ze waarschijnlijk niet gekregen hebben. Gekleed trekt ze al op niets, wat dan als ze niet gekleed is. maar haar artikel zal wel enkele honderden euro’s hebben opgebracht voor dat links wijf en dat is voor haar het belangrijkste

 5. Roger Catrysse verwoordt het kleurrijk, maar zéér juist ! Kristien’s vader Karel moet zich in zijn graf onophoudelijk liggen ronddraaien met een dergelijke dochter. !

 6. Degenen die kozen voor Angela Merkel hebben wat uit te leggen, was het liefde voor de vrouw of voor de partij?

  • Om elke vrouw lief te hebben die ik herken ben ik veel te nu moe. Dus nog de bovenste, noch de onderste partij zegt me iets.

 7. Ondanks dat er reeds véél jaren verstreken zijn, heeft Fikken Angela onmiddelijk herkend aan haar “pèche” (perzik) op zo’n goeie 20 cm onder haar navel.
  Op dié foto valt zij nog best mee, gelukkig is er geen actuele foto van haar gepubliceerd. 🙂
  Hemmelinks wàs, en is hedentendage, nog een stukje lelijker en heeft (volgens een titelfoto van haar boek) maar… gebruikte koffiefilters-waarvan-de-prut-er-uit genomen is: brrr wat een lelijk scharminkel.

Reacties zijn gesloten.