Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Het Vlaams Belang moet voorstellen doen die redelijk zijn en die uitvoerbaar zijn. Ook in overéénstemming met het Europees recht.”

Zuhal Demir, N-VA , districtsvoorzitter Antwerpen,tijdens debat over de politieke toestand, georganiseerd door www.debatclub.org.

Nvdr: Vrij vertaald: Het Vlaams Belang moet zich koest houden en meehuilen met de wolven in  het bos – met respect voor de EU-moloch.  Vanaf die dag heeft het Vlaams Belang immers geen meerwaarde meer.

 

1 gedachte op “Zogezegd

  1. Dit zijn bijna identiek dezelfde woorden die BDW antwoordde toen hem de vraag werd gesteld wat de voorwaarden moesten zijn voor een eventuele coalitie in A’pen 2012. Het VB zou zich moeten verlagen tot het afzweren van zijn specifieke strijdpunten zoals Euro-kritisch, Vlaanderen onafhankelijk, islam-kritisch en zijn sociaal programma. Kortom het Vlaams Belang zou volgens BDW zichzelf moeten opheffen. En de media zag dat het goed was en kon het cordon sanitair ongestoord verder zetten. En de kiezer bleef maar verder spitten aan zijn eigen grafkelder.

Reacties zijn gesloten.