4 gedachten over “Zogezegd

 1. z’n advocaat zei:hij zou grote honger hebben en daarom was hij van plan de restauratiewagen te zoeken !

   • Maar dan mogen Jullie niet vergeten om extra-laders mee te nemen, geachte Redactie, want… met de dertig kogels in één lader kan men niet veel verrichten hoor.
    (zie maar eens die knul op de trein: hij had bovendien één lader in de kalasjnikov, nog NEGEN VOLLE laders als reservevoorraad : 300 kogels !!!)

 2. Voor de zoveelste maal heeft een terrorist zich wapen(s) aangeschaft in ons landje, waar het toch zo goed is te leven – voor al wie hier niet geboren is. Om dergelijke malversaties te voorkomen heeft de overheid duidelijk gezegd dat de controle moet opgevoerd worden op illegale wapens, die hier en in heel Europa worden ingevoerd uit het Oostblok. In werkelijkheid worden ze ingevoerd uit contreien als Albanië, Kosovo en Bosnië enz. door onze cultuurverrijkers, die ondertussen goed voorzien zijn van wapens en munitie.
  De maatregelen, om het illegale wapenbezit te beperken zullen er waarschijnlijk uit bestaan dat de autochtone, legale wapenbezitter/sportschutter nog met meer wetten gekoeioneerd zal worden en de illegale bezitter geen haar in de weg zal worden gelegd.
  Voor wie aan de laatste paragraaf zou twijfelen: In 2011 schoot Nordine Amrani met een FAL op willekeurige mensen en wierp verschillende handgranaten. Een FAL is een actueel wapen waar men een – heel, heel moeilijk te verkrijgen – vergunning voor nodig heeft, onnodig te zeggen dat Nordine deze niet bezat. Handgranaten zijn totaal verboden bezit, voor iedereen, leger uitgezonderd. Als reactie hierop werd de wet op het bezitten van HDF vuurwapens, zijnde oudere verzamelwapens zwaar verscherpt en werden zelfs wapens, die tot dan toe vrij van vergunning waren, plots vergunning plichtig.

Reacties zijn gesloten.