Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“De Afrikanen, die ik in Italië zie, zijn het uitschot en afval van Afrika.  Ik vraag me af waarom Italië en de andere Europese landen toelaten dat dergelijke personen op hun nationaal territorium verblijven…. Ik voel een sterk gevoel van woede en schaamte ten opzichte van Afrikaanse ‘immigranten’, die zich als ratten op de Europese steden storten.  Ik voel echter ook schaamte en woede ten opzichte van de Afrikaanse regeringen, die de massale exodus van hun uitschot richting Europa ook nog ondersteunen.”

Serge Boret Bokwango, lid van de permanente vertegenwoordiging van Congo bij de V.N. in Genève, schreef dit op 8 juni 2011 in een open brief op “JulieNews, een nieuwswebstek“.
Serge Boret Bokwango is een zwarte.  Hij mag dat zeggen.  Wij  niet.

11 gedachten over “Zogezegd

 1. Dat is al wel 5 jaar geleden, in juni 2011 dat hij dit zei. Als bij wonder schijnt hij nog altijd bij de VN te werken.
  Wat ook opvalt zijn de 2 drijvende lichamen die men zo graag toont op tv: van een elegant geklede vrouw en een kind, helemaal niet overeenstemmend met wat ik op die boten zie zitten: het islamitisch uitschot van Afrika.
  Zouden ze dat werkelijk in scene hebben durven zetten? Waarom zinkt een drenkeling in een zwembad naar de bodem, en blijft hij drijven in zee?

  • Omdat hij niet zolang in dat zwembad ligt tot er zich gassen vormen in het lichaam?

   • Die gassen vormen zich pas na enkele dagen, als het lichaam begint te ontbinden. In ieder geval, als ik in het water lig, zink ik onmiddellijk naar de bodem, longen vol lucht of niet.

  • Het jaartal was in ons klavier blijven zitten. Intussen bijgevoegd. Dank voor de melding.

 2. Het redden van drenkelingen en bootvluchtelingen zal dank zij de tussenkomst van De Verenigde Rampen van Europa op volle toeren draaien . Iedereen welkom in ons oud werelddeel , avonturiers , tafelschuimers , gangsters , verkrachters , profiteurs , mislukkelingen . Het zijn allemaal menschen volgens de club van menschenrechten . Zij verdienen allemaal een betere toekomst ons vriendelijk aangeboden . Volgens onbetrouwbare bron zijn er plannen om op Lampedusa een groot standbeeld te plaatsen zoals het vrijheidsbeeld in de USA. Het symbool en verwelkoming in een vrij land waar alles mag en alles moet kunnen . Het moet groter !! “Martin Schulz ” met zijn armen open naar het voorbeeld van het Christusbeeld in Rio de Janeiro .

  • En in Rome wordt Vrhfstdt gehuldigd. Of niet… die heeft al een standbeeld op Maidan.

 3. Over deze uitspraak is er ook een artikel verschenen op de webstek van Kopp online :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/der-abschaum-afrikas-was-politik-und-medien-ueber-fluechtlingsstroeme-verschweigen.html
  Uit deze tekst het volgende citaat :
  “Es ist bekannt, dass die Geheimdienste die Schlepper-Netzwerke kennen. Man hat die Nummern der Mobiltelefone jener, welche die Überfahrten von Afrika an die europäische Küste organisieren, man hört sie ab, man beobachtet sie ganz genau. Razzien gibt es aber nur gelegentlich. Warum nur lässt man sie also gewähren? Das ist die erste wichtige Frage.
  Fassen wir zusammen: Afrikanische Diplomaten sprechen bei jenen Mitbürgern, die in Massen mithilfe von Schleppern über das Mittelmeer kommen, vom »Abschaum Afrikas«. Unsere Geheimdienste kennen die Namen und Pläne der Schlepper, unternehmen aber nichts.”(=einde citaat).
  Dit bevestigt wat ik reeds schreef in een andere reactie : Deze invasie is geen toeval , maar werd gepland.. en men werkt er actief aan mee!! We zijn hier dan ook getuige van een gruwelijke komedie.
  Over de achtergronden ,zie bruggetje :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/gerhard-wisnewski/fluechtlingskrise-wie-die-usa-und-grossbritannien-den-migrationskrieg-gegen-europa-ermoeglichten.html
  In dit artikel heeft de auteur het ten andere over het “Migrationswaffen” :
  “dieser Website von Migrationswaffen” en de misdadige rol die hierbij wordt gespeeld door links en de groenen!! Dit geldt voor alle landen van de EUSSR.
  Het belangrijkste is dan ook dat de samenzwering op tafel wordt gegooid en de samenzweerders worden ontmaskerd. In alle landen van de EUSSR zitten er bovendien verraders en collaborateurs. Hier geldt het motto van Karl Marx : “Een vis begint te rotten aan de kop”.

  • Hebben we ook gelezen en werd gisteren (of was het eergisteren) in het Journaal (of Terzake) bevestigd door het verhaal van een undercover vluchteling, die stelde dat het een fluitje van een cent is de contactgegevens van mensensmokkelaars te vernemen.

   • De EU heeft vertegenwoordigingen’ in Bamako en Bengazi, en een centrum ter bevordering van asiel in Malta (EASO), altijd al heel verdacht gevonden. Worden van daaruit de boottrips georganiseerd?

 4. De waarheid wat er hier geschreven word, schande aan de politiekers die dit toelaten , wij worden verraden,verkocht,en bedrogen ,zo is het

Reacties zijn gesloten.