Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“De transgenderwet, die bepaalt hoe iemand van geslacht kan veranderen, moet soepeler.”

Elke Sleurs, staatssecretaris voor Gelijke Kansen (N-VA)

“De unitaire staatsvorm, die bepaalt hoe een meerderheid in het land b naar de pijpen dient te dansen van een minderheid, moet afgeschaft worden.”

Redactie Golfbrekers, pleitbezorger voor een onafhankelijk Vlaanderen.

Waar houden de beleidsmakers zich mee bezig?

De OOO-Redactie

2 gedachten over “Zogezegd

  1. Tijdens de manifestatie zondag in Brussel in het zog van de terreuraanslagen in Frankrijk, kregen twee agenten van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene een meningsverschil over een religieuze kwestie. Een van beide agenten greep zijn dienstwapen en bedreigde zijn collega.
    Brussels burgemeester Yvan Mayeur tilt zwaar aan het incident en verordende onmiddellijk een onderzoek. Hij preciseerde dat indien een en ander waar blijkt te zijn, dit om een uiterst zware overtreding gaat.

    De woordvoerster van betreffende politiezone verklaarde dat een gerechtelijk dossier en een intern onderzoek werden geopend. Ze gaf verder geen commentaar.

    De twee agenten, één van Belgische en één van Marokkaanse afkomst, begonnen te bekvechten over godsdienst in een politiecombi, waarin nog drie andere personen zaten. Het kwam tot een scheldpartij waarop de Belgische agent zijn dienstwapen trok en het op zijn collega richtte. Die diende op een Brussels politiecommissariaat klacht in.

  2. “De Islamgenderwet, die bepaalt hoe iemand van godsdienst kan veranderen, moet soepeler.”

Reacties zijn gesloten.