Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

Een dag nadat over heel de wereld miljoenen mensen zich lieten manipuleren eendrachtig protesteerden tegen de beperking van de vrijheid van meningsuiting, wil Koen Geens, minister van justitie in het koninkrijk der belastingbetalers en steuntrekkers “het recht op vrije meningsuiting een heel klein beetje aan banden te leggen. We hebben gezien hoe gevaarlijk het is”.

Als wij zoiets horen, dan gaan alle knipperlichtjes branden.  Het zal niet beperkt blijven tot het controleren en aan banden leggen van mogelijke ‘professionele of doe-het-zelf moslimterroristen.  Het grootste gevaar volgens de belgische logica blijven nog altijd de flaminganten, die ijveren voor een eigen staat.   Niet dat het Vlaams Belang al niet lang gemuilkorfd werd.  Het cordon sanitaire en médiatique spelen hun rol.  Maar we zijn er zeker van dat een mogelijke wetgeving i.v.m. de vrije meningsuiting voldoende vaag en ruim zal opgesteld worden dat die zal misbruikt worden tegen Vlaams-nationalisten.

Michael Ramirez Cartoon

Ook Geens blijft eraan herinneren dat terreur niets met islam te maken heeft.

VTM

5 gedachten over “Zogezegd

 1. Met deze Geens zijn we nog niet thuis want het is 1 van de leepste tsjeeven van de laatste jaren. Zijn gezichtsuitdrukkingen of smoelen trekken geeft zijn innerlijk denken toe nl ik doe wat ik wil om toch maar iedereen naar de mond te praten en de Vlamingen bij de bok te zetten want dat is hij, een fanatieke tegenstander van de Vlaamse identiteit, een gedachte die hem met de paplepel ingegoten is door de oude CVP. Een man om in de gaten te houden want een machtswellusteling.

 2. “het recht op vrije meningsuiting een heel klein beetje aan banden te leggen. We hebben gezien hoe gevaarlijk het is”.
  Juist ja, het is gevaarlijk het recht op vrije meningsuiting aan banden te leggen.

 3. Als er massaal gestemd wordt op het Vlaams Belang dan is dat cordon zo verleden tijd en dan is het parasitisme eveneens verleden tijd, het gespuis zal tijd tekort hebben om weg te geraken richting Afrika.

 4. “Hoop doet leven” beste Jean, èn dàt zong Will Tura bij… de begrafenis van Baudewijn (maar toén was er géén sprake meer van “leven” want hij lag reeds dood-in-z’n-kist).
  Hetzelfde met Uw bovenstaande reactie dat begint met het woordje “ALS”.
  Dààr zit héél het probleem… ALS/INDIEN de Vlamingen zich méér met de politieke toestand (zowel plaatselijk, provinciaal, federaal, èn universeel) EVENVEEL belangstelling zouden tonen dan met “allerlei sportgebeuren”… dàn zouden zij (mogelijks) massaal voor het VB stemmen.
  Bij de “jongelui” (“jongeren” heeft tegenwoordig in ranzige betekenis) gaat de interesse uit naar fuiven èn muziekfestivals (en momenteel houden er een massa-volk zich bezig met de voorbereidingen voor Karnaval)… En bij de “ietwat ouderen” is het meestàl voetbal èn koersen die hèt grote onderwerp van de gesprekken zijn… géén politiek hoor. 🙁

 5. De zotten zijn bijna zover om het land b over te nemen.
  De politici zijn in de paniek kamer gevlucht.
  Ze zenden een begripvolle boodschap uit met begrip.
  Omdat jullie zotten zijn, zijn jullie daarom geen slechte mensen.
  We bieden jullie ruimte.
  Als iedereen zot is, is zot zijn normaal.
  Laat ons daarover praten.
  Neem de macht.

Reacties zijn gesloten.