Zo herdenken de linksen…

Bombenangriffe auf Dresden 1945: Das Ende der Legenden… de totale vernietiging van Dresden en tienduizenden doden bij de burgerbevolking.

Herdenken?  Het lijkt wel een viering.

Met popmuziek en de slogan ‘Dresden dwars: dadersporen zoeken in plaats van slachtoffermythe onderhouden’ stapten Claudia Roth, Katja Kipping en de SPD parlementaire en kandidaat-burgemeester Eva-Maria Stange met Antifa-aanhang door de straten.  Naast vlaggen van de groenen en de linksen mocht een MLPD (Marxistische-Leninistische Partij Duitsland) waan vaan niet ontbreken.  Vanaf O’40” klinkt er vrolijke muziek uit de luidsprekers.   Ze hadden evengoed de slogan ‘Weg met ons!’ kunnen meedragen.

Ter herinnering:

FT

 

7 gedachten over “Zo herdenken de linksen…

 1. Als het de charlatans van historici, betaald door andere charlatans, uitkomt vermenigvuldigen zich de doden op wonderbaarlijke wijze; als het hen niet uitkomt krimpt het aantal slachtoffers. De Duitse Historikerkommission heeft bepaald dat er maximum 25.000 doden vielen in Dresden, enkele jaren geleden dachten ze dat het er nog 35.000 waren maar ze hebben zich toen misteld. Aan het cijfer 25.000 mag niet meer getwijfeld worden. Zij die het nog wagen om een cijfer van 350.000 of 500.000 te noemen zullen vermoedelijk in de toekomst vervolgd worden.

  • 25.000, 35.000 of meer speelt eigenlijk geen rol (zoals de cijfers van de uitgeroeide Joden), wel het feit dat een stad met duizenden vluchtelingen, van geen enkel economisch of militair belang, met quasi geen FLAK-verdediging op een afschuwelijke, dodelijk-efficiënte manier met de grond gelijk gemaakt werd. En het ging hier om de linkse invulling van 70 jaar herdenking.

   • De cijferdansen zijn meestal ook linkse invullingen. Zo werden de oorspronkelijk 110 doden in de gesloten stad Guernica, gesloten omdat er 3 munitie fabrieken waren en er door dat feit geen vluchtelingen terecht konden, als dit wel het geval is, is het werkelijke aantal slachtoffers moeilijker te bepalen (Dresden was een open stad) dus maakte de historici van Guernica een open stad en vermeerderde de doden tot 4 à 5000. Maar ik noteer dat aantallen eigenlijk geen rol spelen, het is de bedoeling die een rol speelt. Ze mogen ons dus met cijfers blijven beliegen dat het een lieve lust is.

    • “Ze’ bedriegen ons met alles. Vooral met hun eigen intenties. Opdat de perceptie “juist” is!

 2. ” Ze hadden evengoed de slogan ‘Weg met ons!’ kunnen meedragen…”
  Dirk Rochtus zegt hier over:
  ‘De zelfhaat van bepaalde groepen Duitsers, vooral aan de linkerzijde, is verschrikkelijk. Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière wou aan de Humboldt universiteit van Berlijn een toespraak houden, maar het spreken werd hem belet door studenten die riepen: Deutschland ist Scheisse! of: Nie wieder Deutschland! Dat is die zelfhaat bij bepaalde groepen van Duitsers die bij sommigen al extremer is dan bij anderen, maar die toch wel algemeen onder de Duitsers leeft: nationalisme is slecht, want dat heeft alleen maar tot ellende geleid.’
  Bron: http://www.doorbraak.be/nl/ik-houd-van-de-verbinding-tussen-politiek-en-filosofie

 3. Wij weten waten Hitler uitgespookt heeft t.o. de Joden en de meerderheid heeft van die laffe misdaad nog steeds niets geleerd 70 jaar later.
  De EU pompt nu moslims Europa in die dezelfde doelstelling hebben maar nu tegen Joden en Europeanen. Wij eisen al jaren dat ingegrepen moet worden en gestart moet worden met het uitdrijven van moslims ‘zonder geweld en zonder moorden’ maar blijkbaar zijn de oliedollars veel belangrijker dan de toekomst en het welzijn van eigen volk, voor dergelijk volk dat zich zo verlaagd heeft door verraad van en aan eigen volk is er een naam, LAFAARDS.

Reacties zijn gesloten.