‘Zinloos gesprek’

Een jonge moslim uit Afghanistan heeft een ‘zinloos gesprek’ met oudere mensen in een bus ergens in Zweden.  Hij dreigt ermee mensen te doden als men hem wegstuurt.  Hij zegt dat hij een moehajedin is van de Taliban en dat hij wraak voelt in zijn hart.  Boos, de man is boos, iedereen in het westen krijgt de schuld en hij zou mensenvlees kunnen eten van koleire.  Want wij vermoorden iedereen in het M.O. en Afrika.  Hij is tegen alcohol en voor hasj.  Kortom, de moslims zitten in het westen om er te blijven en ons allemaal mores te leren.  Allahu Akbar.  Kijk even mee:

Dank aan Richard voor de tip.

5 gedachten over “‘Zinloos gesprek’

  1. Dan wil Francken die exemplaren naar school sturen om die rommel wat beschaving bij te brengen . Hopelijk geen vrouwelijke leerkrachten want die worden verkracht als zij slechte punten zouden geven , of een stoute opmerking .Liefst body builders met ervaring in gevechtstechnieken en in het bezit van een spuitbus. Na het doorlopen van een peutertuin , lager en middelbaar onderwijs dan nog een paar jaar hogeschool zijn er mogelijk enkele bij die iets geleerd hebben en krijgen ze een diploma van beschaafde fluchteling

  2. en de zweden op de bus aanhoren dat. De kakkers! geen één die dat crapulleke de mond durfde snoeren !maar ja,in pelgië is dat evenzo !

    • Behalve een dame die zich erover beklaagde dat hij haar voortdurende bespuwde!

  3. Die onnozelaar heeft (naar eigen bewering) reeds TIEN JAAR kunnen profiteren van de Zweedse gulheid… en nu spuwt hij “van dankbaarheid” in hun wezen… “Mersie zulle vuulle smeerlap”

  4. Dat gelul van dat Allah exemplaar , dat reeds een aantal jaartjes in Zweden woont is het beste bewijs dat Europa op alle gebied over zijn hoogtepunt heen is . Geen enkel normaal en beschaafd gezin zou het zelfs niet overwegen om dergelijk sujet te adopteren of liefdevol op te nemen . Europa doet dat wel en noemt tegenstanders racisten en extreem rechts “krapuul” Het is slecht een handvol menschen die beslissen over onze toekomst…daartegenover staat de massa van het volk … voor de toekomst te voorspellen , heb je de kristallen bol van madam Blanche van de Sinksenfoor niet nodig , enkel het gezond verstand laten werken . Hier en daar zijn reeds voortekenen merkbaar

Reacties zijn gesloten.