Zin in chocolade?

Verleden week, zo kon men in een lokale krant lezen, hadden Saoedische miljonairs, die hun vakantie op Ibiza doorbrachten, zin in een speciaal dessert.  Het naakte lichaam van een vrouw moest daarvoor volledig met een laag chocolade bedekt zijn.  Daarvoor kochten ze een pralineszaak (belgische makelij) leeg.  Slechts de pralines gevuld met alcohol lieten ze achter.  Het is niet bekend of ze ook van de vrouw in kwestie gesnoept hebben.

http://www.inselradio.com/2013/07/09/araber-kaufen-pralinenladen-leer/

2 gedachten over “Zin in chocolade?

  1. Onozelaars ! als ze geen olie hadden dan liepen ze nu door de woestijn met wat geiten kamelen en ezels .Dan zou het Westen niet plat op hun buik door het stof kruipen , hun godsdiienst bepamperen en heel onze beschaving laten snoepen van de achterlijke middeleeuwen .Het enigste dat nog rechtvaardig is in deze domme schijnheilige enegoistische wereld , is dat wij allemaal de pijp aan Maarten moeten geven ook diegene die denken dat ze met geld alles kunnen kopen .

  2. De pijp aan Martens geven is normaal maar binnen 20 jaar worden we de keel overgesneden in naam van de godsdienst van de vrede of de godsdienst van de liefde

Reacties zijn gesloten.