“Zijn motieven zijn erg onduidelijk”

EN IMAGES. Dijon : 11 passants blessés dans une attaque à la voiture In het Franse Dijon is zondagavond een automobilist ingereden op een groepje mensen. Hij riep daarbij in het Arabisch “God is groot”. Elf personen raakten gewond, onder wie twee zwaargewond. De bestuurder van de wagen werd opgepakt. Het incident komt er daags nadat een man in Tours enkele agenten had aangevallen. Ook hij schreeuwde tijdens de aanval “Allah Akbar”.  Lees verder bij de onovertroffen kwaliteitskrant DM.

Hij zou naar verluidt “onevenwichtig” zijn.  In het Frans is dat “déséquilibré“.  Hij zou sinds 1990 bekend staan bij de politie voor feiten van “gemeen recht”.

Even in gewone mensentaal: hij droeg een soepjurk, had een strafregister, zorgt voor geluidsoverlast en wil in koelen bloede onschuldige mensen doden.  Rarara…

FT

Le Figaro

5 gedachten over ““Zijn motieven zijn erg onduidelijk”

 1. Inderdaad ik las ook in de online gazet dat de man “onevenwichtig” zou zijn dus ! is die halve zot , feitelijk geen crimineel maar een patient die moet behandeld worden . In feite is dat juist . Heel die troep fanatieke Allah neukers en de bende van IS zijn gestoorden , die een behandeling en psychologische bijstand moeten krijgen . Psychiater wordt in het westen een knelpunt- beroep. Ik opteer echter voor een kosteloze behandeling die al die problemen onmiddellijk en blijvend oplossen. Ik wil geen problemen met rood , groen , mensenrechtenorganisaties en dergelijke hoogstaande uitingen van beschaving , Ik ga mijn ideeen niet ten grabbel gooien ,alhoewel er al een variant van mijn behandeling-idee bezig is , in Syrie en Irak maar daar heb je vliegtuigen voor nodig !

 2. Dit zijn volgens mij ideale immigranten die de doelstellingen van de islam in werkelijkheid brengen

 3. “De dader, die werd geboren 1974, zou een onevenwichtige man zijn die psychiatrische begeleiding kreeg”
  ALLE aanhangers van de godsdienst van de vrede zouden psychiatriche behandeling moeten krijgen!

 4. In New York zitten we met dezelfde “mistspuiterij” over de dader, van de moord op de 2 New-Yorkse politieagenten. Volgens de klassieke media gaat het hier immers om een wraakactie voor het “politiegeweld” tegen zwarten.
  Een andere kijk krijgt men op de motieven van de dader en over de dader zelf, via het bijgevoegde bruggetje :
  http://shoebat.com/2014/12/20/man-just-murdered-two-police-officers-brooklyn-muslim-jihadist-prepared-muslim-violence-america/
  Zowel in de VSA als in Europa kent men de gevaren, maar in beide continenten blijft men de deur vierkant open zetten..voor dat soort!!!
  In Europa blijft men ook stemmen voor de verraders .
  Hopelijk zijn er bij de “slachtoffers in Lyon” allemaal “stemmers” die er voor hebben gestemd. Wie niet wil horen die moet maar voelen.
  Het zal de enige manier zijn om ze het duidelijk te maken, en spijtig genoeg zullen er ook slachtoffers vallen die er niet voor hebben gestemd.
  Nog ter info wat het “geweld tegen de zwarten!!” betreft in de VSA :
  Volgens de statistieken werden er de laatste 35 jaar ruim 232.000 zwarten gedood door andere zwarten!!!
  http://americanfreepress.net/?p=21594

  • ‘Wie niet wil horen die moet voelen’

   Inderdaad, ken een vrouw die de inwijkelingen toch zo’n verrijking vond en zo exotisch. Tot haar zoon overvallen werd door de exoten. Ze maakte een bocht van 180° en nu is er onder hen niemand meer die nog deugt.

Reacties zijn gesloten.