Zijn dat mensen?

Lees even mee hoe de nieuwe Nederlanders reageren op de dood van prins Friso. Wij zijn geen monarchie-aanbidders, maar dat betekent niet dat wij leedvermaak hebben als iemand van blauwe bloede verongelukt of sterft.  Mensen onderscheiden zich van dieren door empathie, door respect, door medegevoel. 

Multiculturele samenleving rouwt om #Friso

Nog geen paar minuten nadat de Rijksvoorlichtingsdienst het vreselijke nieuws bekend maakte over het overlijden van Prins Friso gingen er al meteen diverse onmenselijke tweets het internet over vanuit de handen van wat multiculturele ‘kansjongeren’.


Een schokkend overzicht van wat multiculturele ‘pareltjes’ uit onze samenleving:

(Nee dit heeft niets met schunnige grappen te maken maar een intense blijdschap/haat omtrent een overleden persoon en/of afkeer van  alles wat met Nederland te maken heeft).

11 gedachten over “Zijn dat mensen?

 1. Het koningshuis in NL is, net zoals hier, één grote verziekte linkse boel, dus laat ze er maar eens goed van langskrijgen, van hun knuffels. Geen mooier vermaak dan leedvermaak.

  • Het spijt ons, maar al zijn we de meest rabiate tegenstanders van de monarchie, dan nog kunnen we dit niet goedkeuren. Dat Friso zijn eigen dood veroorzaakt heeft door ondoordacht te gaan skiën, is één zaak, maar het verdriet van zijn gezin, daar hebben we inderdaad respect voor.

  • Sorry, meneer Raymond, maar Friso kon het óok niet helpen dat hij met de helm geboren werd en een koningskind werd! Ik vind het laag-bij-de-gronds als ik die negatieve reaties lees. Wat voor soort maakt zich daar nu vrolijk om??
   Hij was een mens van vlees en bloed, en hij heeft geleden. Hij werd even naakt als wij met z’n allen werden geboren, maar werd tóen blijkbaar al beschimpt, zij het in stilte! Hij was een bescheiden man en wou geen koning worden, waarom dan al die negativiteit??
   Ik ben evenmin een voorstander van het koningshuis, integendeel, maar toen ik het kortnieuws op internet las, kreeg ik een gevoel van..;’ach…’

 2. Het spijt me dat ik schrijver Raymond , als golfbrekerlezer moet plaatsen tussen die puberachtige , onozele en misplaatse commentaren waarvan enkele werden gepubliceerd . Als “mens” zijnde kan ik me moeilijk voorstellen dat ge vermaakt vind in het ongeluk of verdriet van anderen , wie of wat dat ook moge zijn. Zelfs indien het grootste krapuul iets overkomt en verhuisd naar de eeuwige jachtvelden of het paradijs van Allah zal ik mij daar niet op verkneukelen maar mijn schouders eens ophalen . Ik kan Frisco nu niet plaatsen onder het grootste krapuul , dus geniet zijn familie , blauw bloed of niet mijn respect .

 3. Het taalgebruik en de taalfouten in acht genomen is het niet moeilijk te raden uit welke gedeelte van de NL-bevolking deze tweets afkomstig zijn.

 4. Mijn leedvermaak geldt het feit dat het koningshuis geen medeleven, laat staan respect krijgt van de bevolkingsgroep die ze mede binnengehaald en geknuffeld hebben. Ik keur hun reacties daarom niet goed. Trouwens, Friso was al anderhalfjaar hersendood.

 5. Sorry maar zijn die berichten niet afkomstig van de lieverdjes van Bea.
  Laat Ik het zo stellen ze mag haar lieverdjes houden.
  Hoewel Ik zelf de overtuiging ben toegedaan dat een moeder die haar kind verliest wel op iets meer respect mag rekenen.

  • Iedereen heeft recht op respect , mits iedereen, iedereen respectvol behandeld.

 6. Kunnen alle Marokkanen niet aan de kanker doodgaan? Krijsen over paleti a en er nooit geweest zijn…wt een mislukte me soort zeg!

 7. Kijk , weet je wat het is. De meeste negatieve reaguurders indeze die zijn allemaal toch wel een beetje hulpbehoevend toch. Lees de uitspraakjes die ze plaatsen. Iemand met enige medeleven in zijn flikker zou het niet in zijn botte hoofd halen om zoiets te zeggen en of te openbaren in een of ander forum o.i.d.
  Stomp lompzinnig gedrag.

  Persoonlijk vindt ik dat gepeupel met zulks soort uitspraken ingespoten moeten worden met dat kk.
  Vandaar mijn naam No Empathie , dit heb ik ook niet maar ik weet er wel mee om te gaan.

 8. Ik ben zeker geen voorstander van een monarchie en koningshuis.
  Maar buiten het feit dat zij deze functie bekleden gaat het hier om een gezin die een kind verloren is.
  Dit heeft totaal niets te maken met geloofsovertuiging of wat dan ook, het gaat er hierom dat een Moeder haar kind verloren is en een vrouw haar man en de kinderen hun vader.
  Wat voor afkomst je ook hebt we delen allen hetzelfde recht en dat is het recht op naastenliefde.
  Ik walg dan ook van de reacties van deze jongeren die denken hele stoere taal uit te kunnen slaan tegenover vriendjes en vriendinnetjes.
  Het enigste wat zij verdienen hiervoor is zo’n enorm pak slaag dat ze minimaal 2 weken niet kunnen zitten op hun reet!

  Zonder direct met een vinger te wijzen, als ik als vader lees dat mijn kind dit schrijft dan zou ik mij HEEL DIEP SCHAMEN dat ik zo’n kind heb voortgebracht en zou hem haar even heel duidelijk maken dat dit in dit land niet getolereerd word.

Reacties zijn gesloten.