Zijn anti-vaxxers gewoon bang van naalden? (2)

Hand holding medicinal tablet Photograph by Blink Images

Vijf dagen na ons vorig artikel blijkt dat er wel degelijk nagedacht wordt over een pilletje dat de spuit kan vervangen. Heeft dr. ir. D. David Fernandes Rivas ongelijk als hij stelt dat een oraal vaccin de maag kan aantasten?

Volgens bijgaande video zou het Israëlisch-Amerikaanse Oravax dit jaar beginnen, resp. begonnen zijn, met de eerste fase van klinische proeven om het coronavirus te bestrijden met een orale toepassing.

De voordelen van een pilletje zijn niet te onderschatten: gemakkelijke toediening, nauwelijks problemen bij het vervoer, bij de opslag, bij de toediening. Gewoon even met een voorschrift naar de apotheker en slikken. Nadeel voor de overheid: de bevolking kan men moeilijker aan de leiband houden en controleren. Of moet de apotheker, in het gezelschap van een deurwaarder, vaststellen dat de klant het pilletje wel degelijk ingeslikt heeft?

We berichtten al in het verleden over een neusspray, ontwikkeld in Israël en China, die het virus zou moeten tegenhouden, maar die waarschijnlijk zonder de toestemming van Bill Gates, Marx Van Ranst, Vandenbroucke, Vranckx e.a. “specialisten”, niet mag gebruikt worden. Oneerlijke concurrentie, nietwaar?

http://www.pharmabiz.com/NewsDetails.aspx?aid=136258&sid=2

1 gedachte op “Zijn anti-vaxxers gewoon bang van naalden? (2)

  1. Seffens doen ze het nog in ons drinkwater zoals fluor. Ze zijn tot alles in staat en waarom ?.

Reacties zijn gesloten.