Zesde pijler van de islam: solidariteit

2 moslims op 3 zouden politie niet tippen over mogelijke terreur

Slechts één op de drie Britse moslims zou bereid zijn de politie te informeren bij een vermoeden dat een bekende banden met terroristische sympathisanten zou hebben aangeknoopt. Dat is de conclusie van een enquête van het studiebureau ICM Research bij ruim duizend Britse moslims.

Uit het onderzoek kan volgens de Britse krant The Times worden afgeleid dat meer dan honderdduizend Britse moslims zouden sympathiseren met zelfmoord-terroristen en daders van andere terroristische acties. Lees verder…

“90 procent van de moslimjongeren in Molenbeek en Schaarbeek noemt ISIS-terroristen helden”

Volgens de kabinetschef van de Brusselse minister-president worden terroristen van ISIS door de grote meerderheid van de 17-, 18-jarige moslimstudenten in Brussel als helden beschouwd.
 “Hoe komt het dat mensen die hier in Brussel of in Parijs geboren zijn, anderen die geweld gebruiken en terreur zaaien helden noemen? Dat is de echte vraag die we ons moeten stellen”Lees verder…

 

2 gedachten over “Zesde pijler van de islam: solidariteit

 1. Als Yves Goldstein iets wil doen, dan kan al hij beginnen met duidelijk te maken wie er achter ISIS schuil gaat. (en dan ook achter de aanslagen). In Parijs weten ze er alles over!!!
  Moest hij het niet goed weten dan kan hij naar Irak gaan en een onderhoud aanvragen met de Israëlische generaal of kolonel die er werd gevangen genomen toen hij er fungeerde als “raadgever” van ISIS.
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/f-william-engdahl/hoppla-israelischer-oberst-mit-heruntergelassenen-is-hosen-gefangen.html
  Voor de geïnteresseerden verwijs ik naar de tekst in het bruggetje.
  Vervolgens kan Goldstein ook nog eens gaan praten met de George(Soros).
  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-12/george-soros-warns-europe-absorb-500k-refugees-costing-34bn-or-risk-existential-thre
  De George eist van de EUSSR om per jaar 500.000″ vluchtelingen” op te nemen, en desnoods de belastingen te verhogen en de schuldbergen nog wat verder op te bouwen. Hij bedreigt trouwens de EUSSR :
  “The refugee crisis poses an existential threat to Europe. It would be irresponsible to allow the EU to disintegrate without utilizing all the resources it has at its disposal. The lack of adequate financing is the main obstacle standing in the way of successful programs in the frontline countries. Throughout history, governments have issued bonds in response to national emergencies. That is the case in Europe today. When should the triple-A credit of the EU be mobilized if not at a moment when the European Union is in mortal danger?”(=einde citaat).
  Men dient dit te interpreteren als een verkapte bedreiging. Voor het Avondland is het niet opnemen van de “vluchtelingen” een zege, maar voor de verborgen agenda van de NWO met top importateur Soros, is dit natuurlijk een gruwel.. deze invasies dienen immers om het Avondland te vernietigen met het oog op de NWO.
  Vandaar de niet mis te verstane bedreiging “… in mortal danger?”.
  Als Goldstein zich vragen stelt over het feit dat de moslimjongeren, die hier geboren zijn, de islamterroristen aanzien als helden, dan demonstreert hij een tergend gebrek aan kennis over dit “psychopathisch systeem”. Wat had hij nu verwacht? Ongelooflijk. Als men zelfs maar korte tijd vertoefd heeft op de Brusselse mesthoop, dan moet men het al doorhebben. Daar geldt immers steeds en altijd het principe van : “eigen soort eerst”.
  Voor de rest kraamt Goldstein steeds hetzelfde gelul uit, om toch maar niet te moeten te zeggen wat er moet gebeuren, en dat is : “Schop ze er allemaal uit, van de eerste tot de laatste….” .Al de rest is zever, en zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Het “deradicaliseren” is dan ook de klucht van de eeuw. Een rotte appel is immers nog nooit opnieuw “gezond” geworden.

Reacties zijn gesloten.