Zelfkennis is het begin van alle wijsheid…

… en het einde van de meeste illusies

spa simpele duivenEr zitten voorwaar heldere geesten bij de rode kameraden.  Een bloemlezing:

“Als ik de uitspraken van sommige socialisten lees, denk ik: simpele duiven!”

“Héél slecht theater”

 

“een gescleroseerde partij die geleid wordt door iemand die mordicus wil bewijzen dat politiek talent niet via het DNA wordt doorgegeven”

 

“Bruno Tobback heeft een handicap.”

 

Meer duiding bij HLN

Wes HardinWes Hardin

 

 

3 gedachten over “Zelfkennis is het begin van alle wijsheid…

 1. ‘dat politiek talent niet via het DNA wordt doorgegeven”?
  Louis zou dan toch één vd weinige politiekers in Belgie zijn die zijn kinderen niet in de toppolitiek kan droppen. Het beroep van politieker lijkt hier wel erfelijk, zoals dat van notaris. Na verkiezingen veranderen alleen de voornamen.

 2. Het “probleem” van de familie Tobback is dat ze niet bij de loge is. Lewie zijn kandidatuur werd indertijd geweigerd.
  Over de rol van de loge binnen de SP-a zie bruggetje naar Angeltjes met een publicatie op 28.02.2009 die verwijst naar een lezersbrief van Lode HANCKE.
  http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?startdatum=1233442800&stopdatum=1235862000
  Voor de rest is de SP-a corrupt crimineel systeem dat Vlaanderen op alle mogelijke manieren verraden, gesaboteerd en verkocht heeft.
  Deze SP-a was mede de drijvende kracht achter de vreemdelingeninvasies, en het promoten van alles wat crimineel-corrupt, decadent en parasitair is!!
  Deze laatste analyse zal men natuurlijk niet horen van de “kameraden” ook al rollen ze onder elkaar vechtend over het straat.
  De SP-a is dan ook bevolkt aan de top, niet door “oude mannen”, maar door schurftige verraders en collaborateurs, wiens voornaamste opdracht er in bestond en nog bestaat, oorlog te voeren tegen Vlaanderen en het eigen volk, op wiens kosten ze parasiteren. (zoals socialisten dat ten andere overal doen). Hierbij voeren ze dan de verborgen agenda uit van de loge mafia’s. Dat de partij hierdoor ten onder kan gaan, is bijzaak.
  Intussen is deze SP-a volledig onder controle van de “loge mafia’s”. Dit geldt ten andere ook voor al de andere partijen , met uitzondering van het Vlaams Belang.
  Men onderschat nog steeds de perverse rol van deze loges.. als de werkelijke macht in dit land maar ook in de EUSSR. De NVA is evenzeer onder controle..van deze mafia’s… en het is hier dat men o.a. de verklaring moet gaan zoeken voor het optreden van Jan Hesp op de betoging voor de vrede.. en de uitspraken van Theo over het belang van de marokkaanse gemeenschap!!!… en voor al de rest, dat totaal onverklaarbaar en onverzoenbaar is met de Vlaamse belangen.
  Deze loge mafia’s spreken een duidelijke taal, namelijk deze van de chantage met corruptie en vooral zedendossiers. Deze mafia’s vormen de “nomenklatura” binnen het staatsapparaat om, waar nodig , af te rekenen met “onwilligen”.
  Als dit alles dan nog niet helpt zijn er dan nog de “ongevallen” en de “zelfmoorden”.
  Ward Beyssen kan daar van meespreken!!
  Men dient zich dan ook geen illusies te maken over verkiezingen, niet in België en ook niet elders in Europa!!
  Ik verwijs naar het gezegde van Lenin :”Niet de stemmers zijn van belang, maar de tellers”.

Reacties zijn gesloten.