3 gedachten over “Zelfinzicht, de weg naar de wijsheid…

  1. Hard werken

    Het is altijd verleidelijk een boek als dit snel door te lezen, globaal wat gedachten bij de oefeningen te hebben en het dan dicht te klappen met een gevoel van ‘zo, klaar is kees’. Maar dan heb je niets aan dit boek. Het vereist echt hard werken wil het zinvol zijn. Het bevat veel informatie en oefeningen die echt bijdragen aan verandering, maar alleen als je er de tijd voor neemt en het serieus aanpakt. Het kan daarom helpen om het boek samen met iemand anders door te nemen, misschien iemand die ook voor een verandering staat of zichzelf onder de loep wil nemen.

    Het laatste deel is gewijd aan het opstellen van veranderplannen aan de hand van de inzichten die je in de ‘workshops’ hebt opgedaan. Je vindt in dat deel niet alleen informatie over doelen stellen en andere gebruikelijke adviezen, maar ook over het zoeken van steun en strategie├źn die je kunnen helpen tijdens moeilijke momenten.

    Dit boek is een aanrader voor wie echt bij zichzelf wil stilstaan om zo tot nieuwe loopbaaninzichten te komen.

    samen dat boek doorlezen ,bv met Guy Verhofstadt

  2. Enkel zijn lichaam werd gemaakt in een prachtland De rest is allemaal import want zelf zijn ze niet in staat om iets te produreren als het niet aan de bomen groeit of uit de uier van een geit of ezel komt.

Reacties zijn gesloten.