Ze zeggen het zelf, klaar en duidelijk

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kOAejq0T8Og

Cameron kwam op zijn tenen verklaren dat de onthoofding van een militair midden op straat een middel was om de harmonieuze samenleving  te verstoren. Het was niet politiek geladen en het had vooral niets te maken met islam.

Weet je waarom er op het hoogste niveau is samengekomen inclusief het leger en alle andere gelederen van de samenleving? Omdat iedereen WEET dat de islam de schuldige is want islam is politiek. Nu het een militair betreft vrezen ze muiterij, want een ding is zeker, bij de troepen en de politie zijn ze het meer dan zat om de shit van de politiek op te kuisen, de ware toedracht te verdoezelen en in de doofpot te proppen terwijl heel de natie smekend hun richting uitkijkt om orde op zaken te stellen.

O ja, als in Vlaanderen de bevolking het zat zal zijn,  zal ze niet moeten rekenen op het leger, de laatste tien jaar zijn de meeste kazernes in Vlaanderen gesloten door de opeenvolgende waalse defensieministers en het gros van de militairen ondergebracht in de waalse regio en de hoogste militaire rangen zijn walen. Handig om in te zetten als Vlamingen protesteren, ook handig om die niet in te zetten als Vlamingen bedreigd worden. Samen met het afschaffen van de rijkswacht en het inleveren van alles wat op een wapen kan lijken zijn we vogels voor de kat. Daar al over nagedacht mannekes, en maskes?

Al gehoord wat de voertaal is in het armée belge?  Er staan meer dan honderd BENOEMINGEN op de planning en al de touwtjes voor die beslissingen zijn in handen van de franstaligen, ook wat de militairen betreft, wat zal het resultaat zijn denk je? Het is maar pas na deze benoemingen dat de benoemingen afgeschaft zullen worden, zegt la rupette.

Slaap maar verder, straks worden opnieuw de belgische vlaggetjes uitgedeeld om de nieuwe king/kwien te bejubelen. Arm Vlaanderen.

3 gedachten over “Ze zeggen het zelf, klaar en duidelijk

 1. Cameron, waar is die harmonieuze samenleving met de moslims te vinden?
  Bij mijn weten is sinds het bestaan van de islam iedere harmonische samenleving vernietigd en deze vernietiging blijft onverwijld nog altijd doorgaan, trouw aan hun beginselverklaring; “ongelovigen worden gedood!”. Koran 2:191 – «Doodt hen waar jullie hen aantreffen»

 2. De spreekwoorden “de kruik gaat zolang te water tot hij breekt of “de druppel die de emmer doet overlopen ” is van alle tijden . De uiteindelijke uitbarsting , zullen wij senioren vermoedelijk niet meer meemaken. Wij mogen onze voorouders dankbaar zijn en vooral dan diegenen die hun leven gaven opdat wij geruime tijd in vrede en vrijheid mochten leven . Onze kinderen en kleinkinderen zullen geen enkele reden hebben , wie moeten zij dankbaar zijn voor de kwaliteit van hun leven , de socialisten of de groenen , liberalen , katholieken , de vakbonden , Europese unie en zijn richtlijnen met hun hof van dit en dat ? Wie zal het zeggen !

 3. Ja, beste Golfbrekersvrienden, wàt voor zin heeft het om hier, op ons geliefde blog, te reageren op die recente laffe moord in Engeland (?)
  Raap aUb jullie “iengliesj” uit de kast èn reageer ermee RECHTSTREEKS onder één (of méérdere) van die massa clips van youtube die er rond dit thema verschenen zijn… Fikken is ook “maar” een simpele gast, maar TOCH is hij Jullie al 4 x voorgegaan nà deze gruwelijke moord door twee str***zakken uit donker Afrika en zo stom waren om de woorden van een woestijnrover letterlijk op de vatten.
  Isl** is the utter of the world (!)… en in West Europa is het de gewoonte om etterige zweren uit te snijden, waarom doet men het ook niet met die woestijnroversideologie (?)
  Wie is zo laag gevallen om zulke barbarismen te tolereren en verder de ogen te sluiten ? … Ja, ik wéét het wel: één zot kan méér vragen stellen dan een wijze kan beantwoorden. 🙂

Reacties zijn gesloten.