“Ze moet beschermd worden”

“De vrouw moet beschermd worden.

Ze moet niet zomaar op straat komen zonder grondige reden.  Ze willen van de vrouw een product maken, zodat ze niets meer waard is.  Iets dat belangrijk is, ga je dat op straat zetten, tonen aan iedereen?  Ge gaat die beschermen, niemand mag eraan komen.

Ik zag een vrouw auto rijden.  Totale burn-out.  Mentaliteit van de Westerse maatschappij: een vrouw moet werken.  Wij hebben dat niet, wij moslims, dat is de taak van de man.  Zij moet onderhouden worden.  Zij mag niet zomaar gegooid worden op de straat.

Een vrouw moet zich kleden, niet zomaar op straat komen.  Ze moet beschermd worden.  Enz….”

                                                                         Wees gerust, we zijn niet gek geworden.  We citeerden enkele zinnen uit een bevlogen toespraak van imam Nordine Taouil.  Jullie kunnen hier zijn tips en wenken voor een reine, vredevolle, beschermde samenleving beluisteren:


Extremistische imam Nordine Taouil door exmoslims

Marnix

1 gedachte op ““Ze moet beschermd worden”

  1. Hallo ! rooood , groeeen en diverse mensenrechtenorganisaties waar zijn jullie !!
    Anciaux ik weet het ,ik ben weer aan het zeveren en bezig met een minderheid te kwetsen ! Ik heb nu eenmaal een OPVOEDING genoten waarin , man als vrouw gelijke waarden hebben , dus ver weg van Allah en de duistere middeleeuwen . Wij hebben de vrouw nodig en de vrouw heeft ons nodig ! Zonder een van beide was het mensenras reeds lang uitgestorven , dus wat is het verschil ?. Onze fysieke kracht , Mijnheer den onozele Imam moet dienen om de vrouw te beschermen , omdat zij zwakker is en NIET om ze te ondrukken. Een persoon,organisatie of regering die zijn macht of kracht gebruikt om een weerloos iemand , een persoon of dier te pijnigen of te treiteren is MINDERWAARDIG ! Een religie die al die vernederende regeltjes en onderdrukking voorschrijft heeft niets meer met godsdienst te maken maar is ontsproten uit een ziekelijk brein door iemand die door de eeuwen heen promotie maakte als profeet. Weg met die ziekelijke troep en vooral met U mijnheer Nordine !Laat U verzorgen in een gespecialiseerde instelling

Reacties zijn gesloten.