Ze blijven komen, komen, komen…

… na de Griekse eilanden, de Balkanroute, de Libische verenigde veerdiensten, de Canarische Eilanden, nemen ze nu de oversteek over de Straat van Gibraltar naar Spanje.  Per bootje, per auto, per containerschip, per ferry…of bestormen gewoon de Spaanse enclaves…  allemaal om te helpen bij de appelsienenpluk.

Zolang de geldkraan hier niet toegedraaid wordt, zullen ze blijven komen.  Dank aan de EU.  Ook al investeert de EU miljoenen in Afrika.  Hoe meer we er ter plaatse ‘redden’, hoe meer ‘democratie’ door het Westen naar de Prachtlanden gebracht wordt, des te meer er fit genoeg zijn, des te meer er kunnen geld sparen om naar onze landen te trekken.

Israël is een pak verstandiger:  voor elke tewerkgestelde Afrikaanse migrant, moet de arbeidgever 20% van het loon aftrekken en in een fonds storten.  Het geld wordt pas terugbetaald zodra de import-Afrikaan het land verlaten heeft.  Heel iets anders dan in de EU.  Eerder het omgekeerde.  Waarschijnlijk krijgt de arbeidgever een 20% bonus om een ‘vluchteling’ te werk te stellen…

 

2 gedachten over “Ze blijven komen, komen, komen…

  1. Waarbij ik wil opmerken dat Bart De Wever een apart statuut van sociale voorzieningen voor migranten en vluchtelingen wil. Er moet geen apart statuut komen, er moet gewoon geen enkel statuut zijn voor migranten en vluchtelingen. Het enige statuut waar ze aanspraak zouden kunnen op maken is een one way ticket naar de zandbak.

Reacties zijn gesloten.