Wurlitzerdromen

Wurlitzerdromen

Een boodschap aan de wapenkletteraars, de oorlogsherauten, de niet zo gematigde vredestussenkomsten: Rob De Nijs in 1985 met “Alles wat ademt”.  Wat ziet hij er nog heerlijk jong uit.

Liefs van jullie Lolita

 

 

2 gedachten over “Wurlitzerdromen

  1. Zolang onze Lolita ons vertroetelt met liedjes uit “den goeden tijd”, is er niets aan de hand …maar als onder druk van groen en dergelijke correcte partijen een verbod komt en enkel klaag.. en liederen ter verheelijking van Allah gezongen door imam Nat Mohamed Cole bv….met het doel ons verder aan te passen ….dan geef ik het op

  2. Quote van Lolita: “Wat ziet hij er nog jong uit.”…Natuurlijk was hij jonger, die clip is al tweeëndertig jaar geleden opgenomen.
    Het vertoont veel gelijkenis met hetgeen Golfbrekersfan schreef over (de huidige) Anna Bijns … “ziet er nog vrij goed uit voor iemand uit de jaren 1400” ;-).
    Jullie hadden Fikken eens moeten zien toen hij 30 jaar jonger was: een lichtjes-merkbare haarsplit, tegenwoordig is dit méér dan een handbreedte geworden, en de restjes aan beide kanten zo grijs als sigarettenas 😉

Reacties zijn gesloten.